Η Sany Heavy Industry πώλησε 98.705 εκσκαφείς το 2020

01/06/2021, 10:29
Η Sany Heavy Industry πώλησε 98.705 εκσκαφείς το 2020

Η βιομηχανία παραγωγής βαρέως μηχανολογικού εξοπλισμού Sany Heavy Industry Co., Ltd., πώλησε 98.705 εκσκαφείς το 2020, όπως ανακοίνωσε χθες η ίδια.

Σύμφωνα με τη συμβουλευτική εταιρία της αγοράς των εκσκαφέων Off-Highway Research, οι πωλήσεις της Sany για το συγκεκριμένο έτος αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 15% των πωλήσεων της παγκόσμιας αγοράς εκσκαφέων, με την εταιρία να βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων παγκοσμίως.

Οι πωλήσεις εκσκαφέων θεωρούνται ευρέως, ως μία σημαντική ένδειξη της ζωτικότητας μιας οικονομίας, καθώς η ζήτησή τους, συνήθως υποστηρίζεται από την ανάπτυξη στον τομέα των ορυχείων, αλλά και από την ανάπτυξη των υποδομών.

Οι πωλήσεις της Sany για το 2020, δείχνουν ότι η κινητήριος δύναμη της κινεζικής οικονομικής ανάπτυξης παραμένει δυναμικά ενεργή, παρά τις επιπτώσεις από την πανδημία COVID-19.

«Η εσωτερική αγορά αντιστοιχεί σε ποσοστό περίπου 90% από τις συνολικές πωλήσεις της Sany» δήλωσε ο Σιάνγκ Γουένμπο, πρόεδρος της Sany, προσθέτοντας ότι οι πωλήσεις έχουν δυναμικό προφίλ, καθώς η Κίνα αντιμετώπισε αποτελεσματικά την πανδημία και έδωσε ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη κατά την προηγούμενη χρονιά.

Η ίδια εταιρία παρουσίασε χθες, έναν έξυπνο εκσκαφέα νέας γενιάς τον SY375IDS, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με έναν κάδο 1,9 κυβικών μέτρων, αλλά και ένα ηλεκτρονικό ελεγχόμενο υδραυλικό σύστημα.

Οι δυνατότητες του αναφερόμενου εκσκαφέα ενισχύονται από τον εξ αποστάσεως έλεγχο με τη χρήση τεχνολογίας 5G, καθώς μπορεί να λειτουργεί χωρίς άνθρωπο-χειριστή σε επικίνδυνες και πολύπλοκες συνθήκες εκτέλεσης εργασιών.