Ενημέρωση από την ΕΥΔΑΠ για τις διακοπές υδροδότησης

28/08/2018, 12:16
EYDAP

Σχετικά με τα χθεσινά δημοσιεύματα (σ.σ.: της 26ης Αυγούστου) περί εκτεταμένων διακοπών υδροδότησης, η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει ότι υπήρξαν 8 περιπτώσεις θραύσεων μικρών αγωγών, τις οποίες η Εταιρεία επιλήφθηκε άμεσα και οι οποίες αποκαταστάθηκαν χρονικά, ανάλογα με το μέγεθος της καθεμίας.

Όπως συμβαίνει με κάθε αποκατάσταση βλάβης, έτσι και στις προαναφερθείσες περιπτώσεις, έγινε διακοπή υδροδότησης σε περιορισμένη έκταση ενός ή λίγων δρόμων και όχι σε περιοχές όπως δημοσιεύθηκε.

Η ΕΥΔΑΠ καθημερινά, 24ώρες τη μέρα, 365 ημέρες το χρόνο φροντίζει ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν με ασφάλεια το αγαθό αυτό και αντιμετωπίζει έγκαιρα και αποτελεσματικά τις έκτακτες βλάβες που προκύπτουν.

Οι θραύσεις μικρών αγωγών είναι ιδιαίτερα σύνηθες φαινόμενο σε Εταιρείες Ύδρευσης, πόσο μάλλον σε ένα ιδιαίτερα περίπλοκο υδροδοτικό σύστημα, όπως αυτό της Αττικής. Πρόκειται για μεμονωμένα, περιορισμένης έκτασης και όχλησης περιστατικά, τα οποία είναι και άμεσα αντιμετωπίσιμα. Είναι λοιπόν, αδιανόητο πώς υπήρξαν αναφορές για εκτεταμένες διακοπές υδροδότησης, τη στιγμή που τα ίδια δημοσιεύματα αν τα διαβάσει κανείς προσεχτικάαναφέρονται σε διακοπές υδροδότησης σε ελάχιστους δρόμους.