Βόλος: Άγριο έγκλημα

22/08/2021, 08:41
Βόλος: Άγριο έγκλημα

‘Αγρια δολοφονία ενός 47χρονου στον Βόλο με σφυριές στο κεφάλι και μαχαιριές, την οποία η  Αστυνομία αποδίδει  σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με το θύμα να φέρεται ότι είχε εμπλοκή με ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-volos.gr, όλα έγιναν στο σπίτι ενός φίλου του 47χρονου στην οδό Ιωλκού, στο οποίο βρίσκονταν άλλα δύο άτομα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνούν οι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μεταξύ των αντρών υπήρξε συμπλοκή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΕΚΑΒ κάλεσαν οι ίδιοι άντρες, οι οποίοι ταυτόχρονα προσπαθούσαν να καθαρίσουν το σπίτι και την αυλή του από τα αίματα, με την Αστυνομία να έχει προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις και να πραγματοποιεί ανακρίσεις, με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιός της και η κόρη της (μητέρα ενός μωρού 5-8 μηνών), ενώ διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος ένας ακόμη δράστης που αναζητείται από τις αρχές.