FANTASEA: Ένα πρωτοποριακό e-shop με τα πάντα για τη θάλασσα

19/07/2018, 14:02
IMG_8522

Εξοπλισμός κατάδυσης, υποβρύχιου ψαρέματος, ψαρέματος επιφανείας, ιστιοπλοΐας, surf, jetski, waterski, sup, κανόε, καγιάκ, kitesurf, κολύμβησης & σκάφους.

Το fantasea.gr είναι το Νο.1 e-shop εξοπλισμού θαλάσσης, έχοντας εξυπηρετήσει από την ίδρυσή του (Μάιος 2009) μέχρι σήμερα χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Η ικανοποίηση πελάτη φθάνει το ποσοστό-ρεκόρ 98%! Στα παραπάνω έχει συμβάλει η στελέχωση της επιχείρησής μας από άτομα με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο της θάλασσας.

To Fantasea διαθέτει χιλιάδες προϊόντα για αυτόνομη κατάδυση, υποβρύχιο ψάρεμα, ψάρεμα επιφανείας, ιστιοπλοΐα, surf, jetski, κανό, καγιάκ, kitesurf, κολύμβηση και σκάφος. Και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ενώ είναι ένα από τα ελάχιστα ηλεκτρονικά καταστήματα καταγεγραμμένα στο Μητρώο Πωλήσεων από Απόσταση του υπουργείου Ανάπτυξης (569/11). Επίσης, έχει λάβει σήμα αξιοπιστίας Trust Mark από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σφραγίδα πιστοποίησης Site Verified Clean Trust Mark Seal. Παράλληλα, παρέχει ασφάλεια στις συναλλαγές με πιστωτική κάρτα, κάνοντας χρήση του κρυπτογραφημένου συστήματος ασφαλείας Delta Pay της ALPHA Bank, ενώ παρέχει τη δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή με επώνυμο συνεργαζόμενο δίκτυο courier (ΕΛ.ΤΑ. courier & ΓΕΝΙΚΗ Ταχυδρομική).



Το Fantasea διαθέτει φυσικό κατάστημα στον Πειραιά στην οδό Τζαβέλλα 55, για να δείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από κοντά. Άμεσα διαθέσιμα είναι άνω του 80% των προϊόντων στην αποθήκη του καταστήματος, ενώ ΟΛΑ τα προϊόντα συνοδεύονται από επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας. Επίσης, το πολύ εξυπηρετικό προσωπικό μπορεί να σας λύσει οποιαδήποτε απορία υπεύθυνα στα τηλέφωνα 2104171171 ή στο 6992600600 όλες τις ώρες της ημέρας! Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Fantasea εξυπηρετεί mega yachts και σκάφη αποστέλλοντας άμεσα και υπεύθυνα τις παραγγελίες στην… κουπαστή σας!

https://www.fantasea.gr

Τζαβέλλα 55, Καστέλλα, Πειραιάς 18533.