Η χαρά του δώρου ξεκινάει και φέτος στο public.gr, τον μεγαλύτερο online προορισμό!

18/12/2020, 11:44
mm__0058_public

Στείλε στους αγαπημένους σου το δώρο των δώρων, την e-giftcard

Η πιο λαμπερή περίοδος του χρόνου είναι εδώ και η χαρά του δώρου έχει την τιμητική της στο Public.gr.

Μια επίσκεψη στον μεγαλύτερο online προορισμό μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, με το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση την e-giftcard! Η ηλεκτρονική δωροκάρτα που φτάνει στον παραλήπτη σε μερικά μόλις λεπτά με το χρηματικό ποσό που θα επιλέξεις, δίνει τη δυνατότητα στα αγαπημένα σου πρόσωπα να βρουν αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

Επιπλέον, το Publicσου δίνει τη δυνατότητα να ζωντανέψεις τη χαρά του δώρου και μαζί με την e-giftcard να στείλεις στους αγαπημένους σου απίστευτες αυτοσχέδιες ιδέες για να τη μετατρέψουν στο πιο γιορτινό πακέτο κάτω από το δέντρο.

Με την υπογραφή Public, η λίστα δώρων μας γεμίζει με υπέροχα αντικείμενα για όσους αγαπάμε: για εκείνον ή εκείνη, για παιδιά, εφήβους και γονείς, για τον παππού ή τη γιαγιά, για τους φίλους με τους οποίους θα θέλαμε να στολίσουμε φέτος τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα!

Στο Public.gr θα βρούμε χιλιάδες προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα από 2.000 συνεργάτες, στις πιο οικονομικές τιμές:

  • Κορυφαία wearables για να μετράμε με ακρίβεια κάθε δραστηριότητά μας.
  • Τις καλύτερες μουσικές προτάσεις σε βινύλια και CD, καθώς και φορητά ηχεία για να μας ακολουθεί παντού η αγαπημένη μας μουσική
  • Μεγάλη ποικιλία σε χριστουγεννιάτικα είδη όπως στολίδια, γούρια, ξύλινα παιχνίδια, carousel, διακοσμητικά κεριά, ευχετήριες κάρτες και είδη συσκευασίας.
Η χαρά του δώρου φέτος θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, μόνο στο Public!