Η Βιολάντα παρουσιάζει τα νέα Μπισκότα Digestive!

12/02/2021, 12:09
Η Βιολάντα παρουσιάζει τα νέα Μπισκότα Digestive!

Με γνώμονα τη διαφοροποίηση και την καινοτομία, η Βιολάντα αποφάσισε να επεκταθεί σε μία νέα κατηγορία προϊόντων που έχουν αγαπήσει οι καταναλωτές, τα μπισκότα Digestive, με την υπογραφή ποιότητας και γεύσης Βιολάντα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι λόγοι που θα σε κάνουν να τα αγαπήσεις είναι τρεις, όσες είναι και οι γεύσεις τους: μπισκότα Digestive 100% Ολικής Άλεσης, μπισκότα Digestive με κακάο και μπισκότα Digestive με 0% Ζάχαρη. Και αν τα έχεις ήδη αγαπήσει, τώρα που μαθαίνεις ότι όλες οι γεύσεις είναι χωρίς φοινικέλαιο, είναι ένας ακόμη λόγος για να τα λατρέψεις.

Τα νέα μπισκότα Digestive Βιολάντα θα γίνουν το αγαπημένο σου σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού αποτελούν την ιδανική και πιο υγιεινή επιλογή για να καλύψεις τα ενδιάμεσα γεύματα και ο μεγαλύτερός σου σύμμαχος σε κάθε μαγειρική σου απόπειρα.

Η Βιολάντα είναι ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο παραγωγής μπισκότων και δημητριακών. Με βάση της τα Τρίκαλα, αυτή τη στιγμή διαθέτει ήδη ένα εργοστάσιο, συνολικής δυναμικότητας σχεδόν 15,500 τόνων ετησίως, ενώ μετά την επέκταση της εργοστασιακής εγκατάστασης, η δυναμικότητα του εργοστασίου αναμένεται να ξεπεράσει τους 16,500 τόνους.

Διαθέτει ακόμη μία δεύτερη μονάδα παραγωγής, επίσης στα Τρίκαλα, της οποίας η δυναμικότητα αγγίζει τους 2,500 τόνους κάθε χρόνο. Η εταιρεία, διαθέτει ακόμη τρία Κέντρα Διανομής σε εξαιρετικά στοχευμένες

τοποθεσίες της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα της εταιρίας βρίσκονται σε 16,800 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και 6,500 σημεία πώλησης διεθνώς και απασχολεί εκατοντάδες εργαζομένους, γεγονότα που την καθιστούν από τους σημαντικούς αρωγούς για την οικονομία της χώρας.