FF Group: Στο Π. Φάληρο το πρώτο πολυκατάστημα Factory Outlet Local

08/03/2021, 15:05
FF Group: Στο Π. Φάληρο το πρώτο πολυκατάστημα Factory Outlet Local

Το νέο, καινοτόμο concept καταστημάτων μικρότερης κλίμακας αλλά μεγαλύτερης εγγύτητας, Factory Outlet Local, θα ανοίξει μέσα στον Μάρτιο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ανακοίνωσε ο όμιλος FF Group. Επίσης μέσα στο 2021 αναμένεται να δημιουργηθούν σε κομβικά σημεία της πόλης δύο τουλάχιστον νέα παρόμοια καταστήματα.

Το φιλόδοξο αυτό concept του ομίλου, στοχεύει στο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών που ζουν και εργάζονται στις κοντινές περιοχές.

Στο νέο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς μία μεγάλη συλλογή από διεθνή επώνυμα brand ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και καλλυντικών για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, σε outlet τιμές όλο τον χρόνο. Προϊόντα UGG, G-Star Raw, Scotch & Soda, Maison Scotch, Franklin & Marshall, Juicy Couture, Calvin Klein Jeans, Gas, Garcia Jeans, Sseinse, Folli Follie με έκπτωση έως και 80%.

Τα καταστήματα Factory Outlet Local θα λειτουργούν και ως Click & Collect σταθμοί, από όπου θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών, που έχουν πραγματοποιηθεί online μέσω του e-shop. Προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα εγγραφής στο πρόγραμμα "CheckIn&Win", ώστε με κάθε αγορά να κερδίζει ο καταναλωτής πόντους και προνόμια.

Το νέο Factory Outlet Local έρχεται να συμπληρώσει το δίκτυο καταστημάτων Factory Outlet (Πειραιώς, Αεροδρομίου, Αγίου Στεφάνου) καθώς και του online store factoryoutlet.gr.