Στο τιμόνι της Forthnet ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος

08/03/2021, 20:32
Στο τιμόνι της Forthnet ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Forthnet. 

Οπως ανακοίνωσε η United Group, μητρική της ελληνικής εταρείας παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και συνδρομητικής τηλεόρασης, ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση επίσημα από την 1η Απριλίου, προέρχεται από τη WIND Ελλάς, όπου κατείχε ως τώρα τη θέση του Business Segment Executive Director. Πριν από τη WIND, είχε εργαστει οκτώ χρόνια στη Vodafone Ελλάδας, αρχικά ως Head of Strategy και στη συνέχεια ως Commercial Operations Director.

Στα επαγγελματικά επιτεύγματα του Παναγιώτη Γεωργιόπουλου συγκαταλέγεται ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα μετασχηματισμού στη Vodafone Ελλάς, η ολοκλήρωση σημαντικών εξαγορών και συγχωνεύσεων, η ανάπτυξη των πωλήσεων και η σημαντική αυξηση του δείκτη NPS.

Πριν από τη Vodafone, ο κ. Γεωργιόπουλος εργάστηκε για διάφορες εταιρείες όπως η McKinsey & Company, η Teleperformance, η Dell, και η General Motors.

Σημειώνεται ότι η United Group εισήλθε στην ελληνική αγορά το 2020 με την εξαγορά της Forthnet. Η εξαγορά σήμανε την επέκταση του Ομίλου, που έχει την έδρα του στην Ολλανδία, σε οχτώ χώρες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.