Eurolife FFH: Νέος ψηφιακός χώρος για υγεία και ευεξία

09/03/2021, 11:04
Eurolife FFH: Νέος ψηφιακός χώρος για υγεία και ευεξία

Η Eurolife FFH δημιούργησε το More Life, έναν ψηφιακό χώρο για την προώθηση της καλής υγείας και ευεξίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το More Life αποτελείται από τρία διαφορετικά ψηφιακά εργαλεία. Το πρώτο είναι μια πλατφόρμα γρήγορης τιμολόγησης των νοσοκομειακών προγραμμάτων Premium Economy, που στόχο έχει να βοηθήσει το χρήστη να διαμορφώσει το δικό του εξατομικευμένο πρόγραμμα.

Ταυτόχρονα, έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις διαφορετικές παροχές, να δει αναλυτικά τις καλύψεις που του προσφέρονται και να έρθει σε επικοινωνία με εξειδικευμένο συνεργάτη της Eurolife FFH, ο οποίος θα τον βοηθήσει να κάνει την τελική του επιλογή.

Μέσα από το More Life, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει τη νεότερη έκδοση της εφαρμογής Walk to Win, η οποία είναι ένα έξυπνο σύστημα παρακίνησης για την υιοθέτηση καλών πρακτικών υγείας.

Η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να ξεκλειδώσει 16 διαφορετικά επιτεύγματα και να συμμετάσχει σε ισάριθμες κληρώσεις για συνολικά 275 δώρα - από τεχνολογικά gadgets μέχρι αθλητικά αξεσουάρ.

Προϋπόθεση για να ξεκλειδώσει τα επιτεύγματα, αποτελεί η καταγραφή τουλάχιστον 8.000 βημάτων την ημέρα και η επιτυχής απάντηση στο quiz γνώσεων. Η εφαρμογή Walk to Win είναι διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές.

Τέλος, το More Life λειτουργεί και ως ένα hub ενημέρωσης γύρω από θέματα υγείας, ισορροπημένης διατροφής, άσκησης και ψυχικής ευεξίας.