Συμμαχία της EY με την CrowdStrike για την διαχείριση κινδύνων στον κυβερνοχώρο

11/03/2021, 13:04
Συμμαχία της EY με την CrowdStrike για την διαχείριση κινδύνων στον κυβερνοχώρο

Η EY ανακοίνωσε την παγκόσμια συμμαχία της με την CrowdStrike με στόχο την απρόσκοπτη ενσωμάτωση λειτουργιών κυβερνοασφάλειας και διαχείρισης κινδύνων στις επιχειρήσεις.

Η συμμαχία μεταξύ των δύο οργανισμών συνδυάζει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τις κορυφαίες τεχνολογίες κυβερνοασφάλειας της CrowdStrike, με τις κορυφαίες υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας και συμβουλευτικής μετασχηματισμού που παρέχει η EY.

Επικεντρωμένη στην αντιμετώπιση κινδύνων, στη διαχείριση απειλών και στην ανταπόκριση σε συμβάντα στον κυβερνοχώρο, καθώς και στην παροχή σχετικής πληροφόρησης, η συνεργασία της EY με την CrowdStrike προσφέρει στις επιχειρήσεις ευρείες υπηρεσίες ασφαλείας, για να τις βοηθήσει να κατανοήσουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τις κυβερνοαπειλές και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν.

Η πλατφόρμα CrowdStrike Falcon προσφέρει αρχιτεκτονική cloud (cloud-based architecture) που είναι κλιμακούμενη, διαχειρίσιμη και αποτελεσματική σε όλες τις συσκευές και τα περιβάλλοντα εργασίας, διαδραματίζοντας κρίσιμο ρόλο στην προστασία του καταμερισμένου ανθρώπινου δυναμικού, που εργάζεται σήμερα εξ αποστάσεως.

Η μηχανή τεχνητής νοημοσύνης της πλατφόρμας Falcon, συλλέγει, διυλίζει και παρακολουθεί δεδομένα απειλών και σχετικές πληροφορίες, από περισσότερα από 3 τρισ. συμβάντα κυβερνοασφάλειας την εβδομάδα. Τα δεδομένα αυτά, μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για τον μετριασμό των κινδύνων, παρέχοντας προστασία ενάντια στις σημερινές κυβερνοαπειλές.

Οι επαγγελματίες της EY μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους κυβερνασφάλειάς τους, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Falcon για να παρέχουν λεπτομερή πληροφόρηση σχετικά με τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο, σε περιβάλλοντα πληροφορικής.

Εταιρείες σε σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, μεταξύ άλλων, στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, την υγειονομική περίθαλψη, τις λιανικές πωλήσεις, τη βιομηχανική παραγωγή και την ενέργεια, θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες ζωτικής σημασίας, επιτρέποντάς τους να κατανοήσουν τις απειλές που αντιμετωπίζουν.

Με τη σειρά τους, οι οργανισμοί θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν τι απαιτείται για τον μετριασμό των κύριων κινδύνων, τόσο από πλευράς επιχειρηματικών λειτουργιών, όσο και από πλευράς ανθεκτικότητας, καθώς και να αντλούν πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο, τις εξαγορές και την ανάπτυξη σε νέες αγορές.