Specisoft: Υποβολή επενδυτικού σχεδίου στο πρόγραμμα ΕΠΑνΕΚ

29/03/2021, 15:42
Specisoft: Υποβολή επενδυτικού σχεδίου στο πρόγραμμα ΕΠΑνΕΚ

Την υποβολή επενδυτικού σχεδίου στο πρόγραμμα «ΕΠΑνΕΚ - Αξονας 01: Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε η εταιρεία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού, Specisoft.

Ειδικότερα, η προτεινόμενη επένδυση που υπέβαλε η Specisoft αφορά στην αγορά εξειδικευμένων λογισμικών που δεν παράγει η επιχείρηση, απαραίτητων για εσωτερική χρήση και βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας της, την ψηφιακή προβολή μέσω social media, google campaigns και newsletters, τη δαπάνη για την σύνταξη και παρακολούθηση του επενδυτικού σχεδίου, καθώς και την δημιουργία δύο νέων θέσεων εργασίας.

Αναλυτικά, περιλαμβάνονται δαπάνες που αφορούν την κατηγορία 1.5 Εξοπλισμός ΤΠΕ & Εξειδικευμένο Λογισμικό για την σωστή λειτουργία και αναβάθμιση της επιχείρησης. Συγκεκριμένα, η επιχείρηση θα προμηθευτεί λογισμικά που για την φύση της εργασίας της αποτελούν παραγωγικό εξοπλισμό.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του επενδυτικού σχεδίου ανέρχεται στα 185.700 ευρώ, με ποσοστό επιδότησης το 50%, δηλαδή 92.850 ευρώ.