Viohalco: Θα προτείνει προς τους μετόχους μέρισμα 0,02 ευρώ ανά μετοχή

22/04/2021, 21:40
Viohalco: Θα προτείνει προς τους μετόχους μέρισμα 0,02 ευρώ ανά μετοχή

Η Viohalco ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο θα προτείνει στην Ετήσια  Τακτική Γενική Συνέλευση την έγκριση διανομής μεικτού μερίσματος που ανέρχεται στο ποσό των 0,02 ευρώ ανά μετοχή.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της S.A. θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 στις Βρυξέλλες, στις 12.00 μμ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) στην έδρα της εταιρείας.

Επιπλέον, η Viohalco προτείνει την ανανέωση της θητείας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται πως στο πλαίσιο της πανδημίας Covid-19, συνίσταται θερμά στους μετόχους να συμμετάσχουν στη Συνέλευση μέσω αλληλογραφίας ή παρέχοντας πληρεξούσιο στον Πρόεδρο της Συνέλευσης, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην παρούσα πρόσκληση.

Ανάλογα με την εξέλιξη της υγειονομικής κατάστασης και τους ισχύοντες περιορισμούς για τις συγκεντρώσεις ατόμων κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει τη φυσική παρουσία των μετόχων στη Συνέλευση.

Η ημερήσια διάταξη της συνέλευσης περιλαμβάνει:

1. Έκθεση διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με τις ετήσιες
οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2020.

2. Έκθεση του νομίμου ελεγκτή αναφορικά με τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2020.

3. Παρουσίαση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, της σχετικής έκθεσης διαχείρισης, και της έκθεσης του νομίμου ελεγκτή.

4. Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2020 (συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης και της διανομής μικτού μερίσματος 0,02 ευρώ ανά μετοχή).