Οδυσσέας Αθανασίου: Έχουμε ήδη υπογράψει συμβόλαια με ενδιαφερόμενους για το Ελληνικό

09/07/2021, 18:31
Οδυσσέας Αθανασίου: Έχουμε ήδη υπογράψει συμβόλαια με ενδιαφερόμενους για το Ελληνικό

«Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι έχουμε εκπλαγεί. Έχουμε υπογράψει ήδη συγκεκριμένα συμβόλαια με ενδιαφερόμενους», αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development κ. Οδυσσέας Αθανασίου θέλοντας να σκιαγραφήσει τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει στο κτίριο των κατοικιών Marina Tower και συνολικά στο πρότζεκτ του Ελληνικού.

Σε συζήτηση με τον υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο πλαίσιο του συνεδρίου Economist για την επένδυση στο Ελληνικό ο κ. Αθανασίου σημείωσε πως τα πρώτα στοιχεία γύρω απ’ αυτά τα συμβόλαια θα τα κοινοποιήσει η εταιρεία στα μέσα του μήνα.

Νωρίτερα τόσο ο ίδιος όσο και ο υπουργός επιχείρησαν να τονίσουν τη σημασία του έργου τόσο ως προς τις ωφέλειες που θα φέρει στην εικόνα της χώρας και συνολικά στην οικονομία. Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε πως η «εμπειρία» της κυβέρνησης απ’ τη διαχείριση αυτού του πολύπλοκου πρότζεκτ θα περάσει στο νέο νόμο που προετοιμάζει το υπ. Ανάπτυξης για τις στρατηγικές επενδύσεις. «Έτσι ώστε όλα να γίνονται πλέον αυτόματα με το που εκδηλωθεί το ενδιαφέρον ενός επενδυτή», σημείωσε χαρακτηριστικά.