Διεθνής διάκριση για το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ

15/09/2021, 11:05
Διεθνής διάκριση για το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ

Τα μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ ξεπέρασαν για ακόμα μία φορά τα ελληνικά σύνορα, πρεσβεύοντας την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που το ξεχωρίζει και το έχει αναδείξει στο γαστρονομικό νερό της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της απαιτητικής διοργάνωσης JAPAN AQUA AWARDS 2021, το ΘΕΟΝΗ κατάφερε να γίνει το 1ο Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που αποσπά τέσσερις εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις, για μία ευρεία γκάμα προϊόντων από το εντυπωσιακό portfolio του.

Το ΘΕΟΝΗ απέσπασε την ανωτάτη των διακρίσεων, το Platinum Award, με τριπλή βράβευση για την pet συσκευασία, τη γυάλινη φιάλη αλλά και το Ανθρακούχο Νερό ΘΕΟΝΗ σε γυάλινη συσκευσία ενώ η καινοτόμος 100% ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία του ΘΕΟΝΗ, βραβεύτηκε με GOLD Award.

Οι 4 νέες διεθνείς διακρίσεις για το διαμάντι της Πηγής Γκούρα, το ΘΕΟΝΗ, ενισχύουν τη θέση του ως το κορυφαίο Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό σήμερα, που συμπληρώνει τα 38 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης.

Τα JAPAN AQUA AWARDS διοργανώθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά από το Japan Aqua Sommelier Association (J.A.S.A.) με στόχο την ανάδειξη της ελίτ των εισαγόμενων προϊόντων στην κατηγορία Νερού.

Οι διακρίσεις περιλαμβάνουν 3 επίπεδα: «Βραβείο Πλατίνας» (Καλύτερο Βραβείο), «Χρυσό Βραβείο» και «Ασημένιο Βραβείο» και στοχεύουν στη δημιουργία ενός αισθήματος ασφάλειας στους καταναλωτές μέσω αυστηρής αξιολόγησης.