Ασύρματη λύση της Intracom Telecom σε δίκτυο της κυβέρνησης της Μποτσουάνα

28/09/2021, 08:47
Ασύρματη λύση της Intracom Telecom σε δίκτυο της κυβέρνησης της Μποτσουάνα

Την αναβάθμιση του ιδιωτικού ασύρματου δικτύου της κυβέρνησης της Μποτσουάνα ανέλαβε η Nextlan Pty Ltd., τοπικός συνεργάτης της Intracom Telecom, έπειτα από διεθνή διαγωνισμό.

Το νέο αυτό δίκτυο θα υποστηρίζει μια σειρά ευρυζωνικών υπηρεσιών οι οποίες θα μεταφέρουν αποτελεσματικά κάθε τηλεπικοινωνιακή κίνηση, είτε γίνεται μέσω φωνής, βίντεο ή δεδομένων, παρέχοντας πλήρη προστασία τόσο σε επίπεδο ραδιοζεύξεων, όσο και σε επίπεδο διαχείρισης δικτύου, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζουν ιδιωτικά δίκτυα (backhauling) του δικτύου TETRA.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα ασύρματης μετάδοσης της Intracom Telecom, OmniBAS Trademark , περιλαμβάνει συμπαγείς εξωτερικές και εσωτερικές μονάδες υψηλής απόδοσης οι οποίες διασφαλίζουν αξιόπιστη αμφίδρομη μετάδοση διαμόρφωσης 4096-QAM, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ραδιοζεύξεις για μέγιστη διαθεσιμότητα δικτύου.

Ο Ιωάννης Τενίδης, διευθυντής marketing του χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, ανέφερε: «Το νέο αυτό έργο αποτελεί ισχυρή απόδειξη ότι το ασύρματο χαρτοφυλάκιο λύσεων της Intracom Telecom είναι ισχυρότερο από ποτέ. Η οικογένεια μικροκυματικών ραδιοσυστημάτων OmniBAS έχει χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα σε εφαρμογές κρίσιμης σημασίας και ευαίσθητων επικοινωνιών. Η υποστήριξη, καθώς και οι υπηρεσίες της Nextlan σε τοπικό επίπεδο είναι θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχία μας στην αγορά της Μποτσουάνα και από πλευράς μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε καινοτόμο τεχνολογία στη συνεχώς αυξανόμενη λίστα ικανοποιημένων πελατών μας».