Οικογενειακή προσφορά της Emirates για την Expo2020

18/10/2021, 16:33
Οικογενειακή προσφορά της Emirates για την Expo2020

Η Emirates κάνει τις οικογενειακές διακοπές στο Ντουμπάι ακόμη πιο ελκυστικές για όσους θα ταξιδέψουν στο δημοφιλή προορισμό κατά τη διάρκεια της Expo 2020.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει τα παιδικά εισιτήρια σε προνομιακή τιμή μαζί με μία σειρά μοναδικών προσφορών, για να εξασφαλίσει μια αξέχαστη εμπειρία σε έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στον κόσμο για οικογενειακές αποδράσεις.

Στο πλαίσιο της προσφοράς, που διαρκεί έως τις 30 Οκτωβρίου, οι οικογένειες που κάνουν κράτηση εισιτηρίων για το Ντουμπάι και για όσο διαρκεί η Expo 2020, θα πληρώνουν μόνο το 25% του ναύλου ενηλίκων για παιδιά ηλικίας 2 έως 11 ετών.

Η ειδική προσφορά ισχύει για όλα τα εισιτήρια της Οικονομικής και της Διακεκριμένης θέσης προς το Ντουμπάι, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν ως τις 31 Μαρτίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται εδώ: https://www.emirates.com/gr/greek/special-offers/enjoy-expo-2020-with-the-kids/.

Όσοι ταξιδεύουν με την οικογένεια τους, με μέσο όρο τα τέσσερα άτομα, αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 30% των πελατών της Emirates που σχεδιάζουν ταξίδι στο Ντουμπάι αυτό το χειμώνα, αποδεικνύοντας ότι η πόλη είναι πολύ δημοφιλής σε οικογένειες με μικρά παιδιά, ειδικά από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ελβετία και την Ιταλία.

Επιπλέον, η επιβατική κίνηση από οικογένειες αυξάνεται 15% ανά εβδομάδα, με περισσότερους από τους μισούς επισκέπτες που σχεδιάζουν διακοπές τους επόμενους μήνες, να έχουν επισκεφθεί το Ντουμπάι πριν και να σκοπεύουν να μείνουν περισσότερο από μία εβδομάδα.

Επιπλέον των ειδικών προσφορών στα παιδικά αεροπορικά εισιτήρια, η Emirates προσφέρει στους ταξιδιώτες, μικρούς και μεγάλους, ένα δωρεάν Expo Day Pass για κάθε εισιτήριο της Emirates προς Ντουμπάι όσο διαρκεί η έκθεση. Επίσης, τα μέλη του βραβευμένου πρόγραμματος πιστότητας και επιβράβευσης πελατών, Emirates Skywards, θα κερδίσουν μίλια Skywards για τα αεροπορικά εισιτήρια που θα αγοράσουν.

Η Emirates έχει επίσης ξεκινήσει μια ειδική προσφορά στο πλαίσιο της Expo, σύμφωνα με την οποία οι ταξιδιώτες θα κερδίζουν 1 μίλι Skywards για κάθε για κάθε λεπτό που ξοδεύουν στο Ντουμπάι μεταξύ 01 Οκτωβρίου 2021 και 31 Μαρτίου 2022. Τα υπάρχοντα και νέα μέλη της εφαρμογής Skywards της Emirates που εγγράφονται στο πρόγραμμα πριν από τις 31 Μαρτίου 2022, μπορούν ένα επωφεληθούν από την προσφορά στο Emirates.com και να κερδίσουν έως και 5.000 μίλια.

Στην ειδική έκδοση Expo της προσφοράς «My Emirates Pass», οι ταξιδιώτες, δείχνοντας απλώς την κάρτα επιβίβασής τους, έχουν δωρεάν πρόσβαση στην Αψίδα του Ντουμπάι (Dubai Frame), ένα από τα εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης, που προσφέρει πανοραμική θέα στο παλιό και το νέο Ντουμπάι.

Επιπλέον, η κάρτα επιβίβασης της Emirates προσφέρει ελκυστικές προσφορές και οφέλη σε πάνω από 500 αξιοθέατα αγορών, εστίασης και αναψυχής στο Ντουμπάι και τα ΗΑΕ. Λεπτομέρειες για τις προσφορές βρίσκονται
διεύθυνση www.emirates.com/myemiratespass. Το Ντουμπάι παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο, και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά ξενοδοχείων για διαμονή, για όλους τους προϋπολογισμούς, καθώς και συναρπαστικές επιλογές διασκέδασης, φαγητού και αγορών για όλες τις ηλικίες.

Από τις ηλιόλουστες παραλίες και τις δραστηριότητες πολιτιστικής κληρονομιάς έως τις παγκοσμίου φήμης
εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης.

Το πλούσιο πρόγραμμα της Expo 2020 Dubai θα είναι γεμάτο εμπειρίες που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένης μιας πλούσιας σειράς θεματικών εβδομάδων, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης, ενώ οι λάτρεις της τέχνης και της κουλτούρας, οι φανατικοί της τεχνολογίας και της καινοτομίας μπορούν να απολαύσουν εκθέσεις, εργαστήρια, παραστάσεις, ζωντανές εμφανίσεις και άλλα πολλά.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ταξίδι στους πολιτισμούς περνώντας από τα 192 περίπτερα των χωρών ή να επισκεφθούν τα διάφορα θεματικά και ειδικά περίπτερα για να πάρουν μια γεύση από το μέλλον και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τον κόσμο του αύριο.