ΕΥΔΑΠ: Στηρίζει το σεισμόπληκτο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων

04/11/2021, 12:58
ΕΥΔΑΠ: Στηρίζει το σεισμόπληκτο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων

Αυθημερόν επίσκεψη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ΕΥΔΑΠ στο Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων για την παράδοση υλικών και εξαρτημάτων για τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης στην πληγείσα περιοχή.

Η συνάντηση ανάμεσα στο Δήμαρχο Μανώλη Κοκοσάλη και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, Αναστάσιο Τόσιο, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου και στελεχών της Εταιρείας και της θυγατρικής ΕΥΔΑΠ Νήσων Αναπτυξιακή πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, καθώς πραγματοποιήθηκε αναλυτική συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Η Εταιρεία στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, με ίδια πρωτοβουλία ανέλαβε να συλλέξει και να διαθέσει στον πληγέντα Δήμο τα αναγκαία υλικά ύδρευσης και αποχέτευσης, όπως σωλήνες, εξαρτήματα, κλπ. που θα χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο ύδρευσης, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της υδροδότησης για περίπου 18.000 κατοίκους.

Η μεταφορά των προσφερόμενων υλικών έγινε με την ευγενική χορηγία της ANEK Lines.

Τις ευχαριστίες του προς την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΔΑΠ Νήσων Αναπτυξιακή εξέφρασε ο Δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης, αναφέροντας ότι χάρη στη δωρεά της ΕΥΔΑΠ, ο Δήμος θα μπορέσει πιο άμεσα και αποτελεσματικά να επισκευάσει τις ζημιές που άφησε ο μεγάλος σεισμός του περασμένου μήνα και ζήτησε το παράδειγμα της ΕΥΔΑΠ να ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Αναστάσιος Τόσιος πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ μαζί με την ΕΥΔΑΠ Νήσων Αναπτυξιακή για να βοηθήσουμε και να συμβάλουμε με όποιο τρόπο και μέσο μπορούμε από την πλευρά μας, στην αποκατάσταση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης και στην επαναφορά της κανονικότητας στην περιοχή, με γνώμονα τη συνεισφορά στην κοινωνία και σύμμαχο την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει η Εταιρεία από τη μακρόχρονη πορεία της».