Το Skroutz φέρνει νέα εποχή στις ηλεκτρονικές αγορές

16/11/2021, 11:37
Το Skroutz φέρνει νέα εποχή στις ηλεκτρονικές αγορές

Το Skroutz, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα, δίνει τη λύση ακόμα και στους πιο πολυάσχολους καταναλωτές, δημιουργώντας μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία, με την επιλογή ‘Αγορά μέσω Skroutz’.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, οι ηλεκτρονικές αγορές μετατρέπονται σε μια εύκολη διαδικασία, με εκατομμύρια διαθέσιμα προϊόντα από χιλιάδες συνεργαζόμενα καταστήματα, ασφάλεια, άμεση εξυπηρέτηση και δωρεάν επιστροφές.

Ποτέ άλλοτε οι ηλεκτρονικές αγορές δεν ήταν τόσο άμεσες και εύκολες. Η ‘Αγορά μέσω Skroutz’ αποτελεί μια καινοτόμα λύση για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει και να προσθέσει στο ίδιο καλάθι, μια τεράστια γκάμα διαφορετικών προϊόντων, σε μια virtual αγοραστική εμπειρία, χωρίς την αναμονή, την κίνηση και την πολυκοσμία των καταστημάτων.

Συμπληρωματικά, όλες οι αγορές, πραγματοποιούνται σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, με εγγύηση παραλαβής και επιστροφής χρημάτων, ενώ αν ο καταναλωτής παραλάβει λάθος ή ελαττωματικό προϊόν ή αν απλά άλλαξε γνώμη, η διαδικασία επιστροφής είναι δωρεάν, με τη Skroutz να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής της παραγγελίας. Τέλος, ο καταναλωτής μπορεί να λύσει κάθε στιγμή τυχόν απορίες ή δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την παραγγελία του, μέσω του Help Center και της φόρμας επικοινωνίας.

Θέτοντας υψηλούς στόχους και βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα τα πιο ποιοτικά επίπεδα εξυπηρέτησης, το Skroutz απαντάει στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας νέες υπηρεσίες με αμέτρητα πλεονεκτήματα και οφέλη. Από τον Απρίλιο του 2021, η Skroutz Last Mile, ξεκίνησε τα ταξίδια της στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, γεμίζοντας τους δρόμους με μηχανές και βαν, προσθέτοντας πρόσφατα και ηλεκτρικά βαν με 0% εκπομπή ρύπων.

Με τον τρόπο αυτό προσφέρεται μια αναβαθμισμένη εμπειρία παράδοσης, δίνοντας τέλος στην αναμονή, καθώς ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται αναλυτικά για το διάστημα που θα παραδοθεί η παραγγελία του. Παράλληλα, το Skroutz στηρίζοντας τους ανθρώπους που εργάζονται για την εξυπηρέτηση και την παράδοση των πακέτων, δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ανταμείψει τον διανομέα με tip, μέσω ενός link που λαμβάνει σε SMS με το πέρας της παράδοσης.

Την ίδια στιγμή, το Skroutz πρωτοπορεί και παρουσιάζει στην Ελλάδα, τα ‘Skroutz Point’. Τα σημεία αυτόματης παραλαβής του Skroutz, έρχονται για να κατακλείσουν το αθηναϊκό τοπίο, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να παραλαμβάνουν τις αγορές τους, εντός 3 ημερών από τη στιγμή που το δέμα θα φτάσει στο locker, με ευέλικτές ώρες παραλαβής. Η διαδικασία είναι απλή, ο καταναλωτής βάζει τα προϊόντα της επιλογής του στο καλάθι, επιλέγει παράδοση σε ένα από τα 20 Skroutz Point, λαμβάνει ενημέρωση και τον προσωπικό κωδικό PIN μέσω SMS και παραλαμβάνει την παραγγελία του, εντός 3 ημερών.

Σε μια εποχή αυξημένων απαιτήσεων, το Skroutz παραμένει δίπλα στον καταναλωτή σε κάθε στάδιο των αγορών του, βοηθώντας τον με το πάτημα ενός κουμπιού, να ανακαλύψει και να επιλέξει τα αγαπημένα του προϊόντα, δημιουργώντας το δικό του καλάθι αγορών, πάντα με ασφάλεια, δωρεάν επιστροφές, εγγύηση επιστροφής χρημάτων, άμεση εξυπηρέτηση πριν και μετά την παραλαβή της παραγγελίας, αλλά και απεριόριστές επιλογές με εκατομμύρια προϊόντα από χιλιάδες καταστήματα.