Folli Follie: Στις 19 Ιανουαρίου θα συνεχισθεί η δίκη των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου

10/01/2022, 20:26
Folli Follie: Στις 19 Ιανουαρίου θα συνεχισθεί η δίκη των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Διεκόπη για τις 19 Ιανουαρίου η δίκη των μελών της  οικογένειας Κουτσολιούτσου για το οικονομικό σκάνδαλο της εταιρείας Folli Follie. 

Στη σημερινή συνεδρίαση του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παρέστησαν οι κατηγορούμενοι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος και η Καίτη Κουτσολιούτσου, στενοί συνεργάτες τους αλλά και πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

Μεταξύ αυτών που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής, δηλαδή κατήγοροι, ήταν η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών ή οποία κατέθεσε την πρώτη μήνυση για την υπόθεση, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ο ΕΦΚΑ, ο ΕΟΠΥ, η AlphaBank, άλλες διάφορες εταιρείες, εκ των μια από αυτές συμμετείχε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, καθώς και μεμονωμένοι επενδυτές.

Σε όλα τα παραπάνω αιτήματα πολιτικής αγωγής κοινό σημείο είναι η οικονομική ζημία που έχουν υποστεί από τις αξιόποινες πράξεις που αποδίδονται στους κατηγορούμενους και ότι εξαπατήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα επιφυλάχθηκαν και για προσφυγή και στα αστικά δικαστήρια για την ικανοποίηση τους.