Στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Polyplast

08/02/2022, 11:52
Στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Polyplast

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ενδυναμώνεται με την ένταξη της εταιρείας Polyplast με έδρα την Αυλώνα, η οποία ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής πλαστικών ειδών συσκευασίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η εταιρεία «ΠΟΛΥΠΛΑΣΤ ΕΠΕ», απευθύνεται σε ποικίλο φάσμα επιχειρήσεων με εξειδικευμένες λύσεις πρωτογενούς και δευτερογενούς συσκευασίας, όπως τσάντες πολυαιθυλενίου παντός τύπου, φιλμ συρρίκνωσης, courier bags και πολλά ακόμα προϊόντα.

Σε όλη την πορεία της, ανανεώνει συστηματικά τον μηχανολογικό εξοπλισμό της, που αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθιστώντας την μια από τις πιο σύγχρονες παραγωγικές εταιρίες του κλάδου.

Η συνεχής διεύρυνση της παραγωγικής δυναμικής της οδήγησε την Polyplast το 2006 να μεταφερθεί σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Η εταιρία απασχολεί 60 εργαζομένους και εξωτερικούς συνεργάτες ενώ διαθέτει δίκτυο 2.500 πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με την τεχνογνωσία και την παραγωγική δυναμική της στη χώρα, η Polyplast αποτελεί πρεσβευτή της Ελλάδας σε αγορές του εξωτερικού, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.