SABO Marine Services: Επεκτείνεται και εδραιώνεται στην αγορά των δεξαμενισμών

27/05/2023, 10:15
SABO Marine Services: Επεκτείνεται και εδραιώνεται στην αγορά των δεξαμενισμών

Οι εν λόγω υπηρεσίες στοχεύουν στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας και απόδοσης των στόλων πλοίων και ευρύτερα στην εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη της Ναυτιλιακής Κοινότητας.

Οι μηχανικοί της SABO Marine Services ολοκλήρωσαν πρόσφατα με επιτυχία 4 διαδοχικούς δεξαμενισμούς ηλεκτρονικών μηχανών, εντός διαστήματος 45 ημερών, εδραιώνοντας έτσι μια ισχυρή παρουσία στην αγορά των δεξαμενισμών.

Ήδη από το πρώτο πεντάμηνο του 2023, η SABO Marine Services συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδίκευσης, ενώ παράλληλα δημιουργεί συνεχώς νέες συνεργασίες, με βασικούς παίκτες της ναυτιλιακής αγοράς. Μερικές από τις προσφερόμενες παροχές της είναι: on board εκπαιδευτικά σεμινάρια ηλεκτρονικής μηχανής, αξιολόγηση απόδοσης της κύριας μηχανής μέσω ειδικής πλατφόρμας, εγκατάσταση EPL & ρύθμιση Governor καθώς και αναβάθμιση λειτουργικού του συστήματος εσωλίπανσης Alpha Lubrication.

Οι παραπάνω είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες που προσφέρει η SABO Marine Services, στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας και απόδοσης των στόλων πλοίων και ευρύτερα στην εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη της Ναυτιλιακής Κοινότητας.