Η AVIN στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

03/10/2023, 21:55
Η AVIN στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Η AVIN, με έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της, συμμετέχει περήφανα στη φετινή Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Στο πλαίσιο της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, η εταιρεία προγραμματίζει μια σειρά από δράσεις που έχουν ως στόχο την αναγνώριση της σημαντικότητας της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών αλλά και τη συνεχή βελτίωσή της.

Κατά τη διάρκεια της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, στελέχη της AVIN θα βρεθούν στις πλατφόρμες των πρατηρίων και θα αναλάβουν ρόλο εξυπηρέτησης πελατών. Έτσι, οι άνθρωποι της εταιρείας που βρίσκονται σε θέση λήψης αποφάσεων θα αποκτήσουν καλύτερη εικόνα και θα ακούσουν από κοντά τις ανάγκες των καταναλωτών.

Ταυτόχρονα, την εβδομάδα αυτή είναι η ευκαιρία να βραβευτούν οι υπάλληλοι με τις καλύτερες επιδόσεις το 2022 στην άριστη εξυπηρέτηση, και μάλιστα ως αποτέλεσμα των πολύ θετικών σχολίων των ίδιων των πελατών.

Επιπλέον, καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, θα τρέχει διαδικτυακή έρευνα για την ικανοποίηση των πελατών της AVIN. Οι συμμετέχοντες θα κερδίζουν πόντους AVIN Κερδίζω. Μπορείτε να λάβετε μέρος στην έρευνα εδώ https://lnkd.in/dng2vu7x

Τέλος, σε επιλεγμένα πρατήρια της εταιρείας, θα δίνονται συμβολικά δώρα σχετικά με την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Η AVIN εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή. Γιατί στην AVIN:

«Νοιαζόμαστε για εσάς. Μαθαίνουμε από εσάς»

Σχετικά με την Avin

Η AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Είναι 100% θυγατρική της Motor Oil από τον Μάρτιο του 2002. Σήμερα απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί 640 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα, 160 ιδιολειτουργούμενα και 480 συνεργαζόμενα.

Τα προϊόντα AVIN αντιπροσωπεύουν μιας ευρείας γκάμας προηγμένη τεχνολογική πρόταση. Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η AVIN εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή. Εναρμονιζόμενη με το πνεύμα της εποχής και την ανάγκη για την ενεργειακή μετάβαση, η Εταιρεία επενδύει στο δίκτυο σε νέες μορφές ενέργειας. Στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης είναι και το Non Fuel Retail. Συνεχίζεται και ανανεώνεται η ενίσχυση των καταστημάτων λιανικής “AGORA” φτάνοντας τα 97 πρατήρια με νέες αίθουσες, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το σχετικό κωδικολόγιο. Σημαντικό εργαλείο στην επίτευξη των στόχων της Εταιρεία είναι και το πρόγραμμα AVIN Κερδίζω. Το πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία καθώς έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο μέλη, με το ποσοστό διείσδυσης στο σύνολο των καταναλώσεων των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων να ξεπερνά το 70%. Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων, το δίκτυο, η επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού και η συνέπεια στην παράδοση ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες είναι οι λόγοι που η AVIN έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού στα πρατήρια και στην βιομηχανία.

Το όραμα της AVIN είναι να καταξιωθεί ως κορυφαία ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών, που στηρίζει τον άνθρωπο, προσφέροντας με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της Motor Oil. Σε μια αγορά που πολλά αλλάζουν, η AVIN, με την ενεργή στήριξη του Ομίλου Motor Oil, πρωτοστατεί και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα φιλοδοξώντας να γίνει η καλύτερη ελληνική εταιρεία στον κλάδο της.