Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

20/02/2024, 19:20
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και αύριο Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου από τις 21:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα ισχύσει από το 17,3ο χλμ. έως και το 15,169ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθεί ολικός αποκλεισμός των ραμπών εισόδου και εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τατοΐου στο 16,8ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Σημειώνεται ότι, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εισέρχονται και θα εξέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Πύρνας στο 18,6ο χλμ.

Επίσης, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό δεν θα επηρεάζονται από τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.