Πιστοποίηση Great Place to Work®, για 2η συνεχόμενη χρονιά, για τις εταιρίες EFA VENTURES, SCYTALYS, ES SYSTEMS

09/04/2024, 20:26
Πιστοποίηση Great Place to Work®, για 2η συνεχόμενη χρονιά, για τις εταιρίες EFA VENTURES, SCYTALYS, ES SYSTEMS

Οι εταιρίες του EFA GROUP, EFA VENTURES, SCYTALYS και ES SYSTEMS, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Αεροδιαστημικής, Ασφάλειας, Άμυνας και Βιομηχανικών Συνεργασιών, ανακοινώνουν ότι απέκτησαν, για 2η συνεχόμενη χρονιά, την Πιστοποίηση Great Place to Work®, μετά από αξιολόγηση που διενήργησε ο οργανισμός Great Place to Work® Hellas.

Η αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος έγινε από τους ίδιους τους εργαζόμενους των εταιριών, οι οποίοι κλήθηκαν, για μία ακόμη φορά, να απαντήσουν ανώνυµα και εµπιστευτικά στο ερωτηματολόγιο της Great Place to Work® Hellas. Μέσα από την εν λόγω αξιολόγηση, οι εργαζόμενοι επιβράβευσαν τις εταιρίες του EFA GROUP, συγκεκριμένα την EFA VENTURES, τη SCYTALYS και την ES SYSTEMS για την εταιρική τους κουλτούρα και το εργασιακό τους περιβάλλον συνολικά, για τις επενδύσεις που επιχειρούν οι εταιρίες, για τη συνεχή βελτίωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων τους, τη διεύρυνση των οριζόντων τους, την πολιτιστική και ψηφιακή τους μετεκπαίδευση.

Χαρακτηριστικά, στο 90% ανέρχεται το ποσοστό υπερηφάνειας που νιώθουν για την εταιρία που δουλεύουν οι εργαζόμενοι στην EFA VENTURES, ενώ 90% στην ίδια εταιρία θεωρούν ότι η εργασία τους έχει εξαιρετική σημασία και ότι οι πελάτες της θα βαθμολογούσαν τις υπηρεσίες της ως «άριστες». Στη SCYTALYS, 89% των υπαλλήλων της πιστεύουν ότι αντιμετωπίζονται δίκαια, ανεξάρτητα από το φύλο ή τη φυλή τους, ενώ το 85% βασίζεται στη συνεργασία των ομάδων. Στην ES SYSTEMS, 82% θεωρεί πολύ φιλόξενο τον χώρο εργασίας, ενώ πολύ υψηλό επίσης είναι το ποσοστό δίκαιης μεταχείρισης.

Με αφορμή την τιμητική διάκριση των εταιριών, ο Νίκος Καλογιάννης, CEO της EFA VENTURES, δήλωσε: «Η πιστοποίηση Great Place to Work αποτελεί για εμάς έμπρακτη επιβεβαίωση και αναγνώριση των επενδύσεων αλλά και των προσπαθειών μας, να δημιουργούμε ένα ισορροπημένο, υποδειγματικό εργασιακό περιβάλλον, που θα εμπνέει, μετεκπαιδεύει και εξελίσσει όλους τους εργαζόμενους στο EFA GROUP».

Σχετικά με το EFA GROUP:

To EFA GROUP αποτελείται από εταιρίες με σταθερή παρουσία διεθνώς στους τομείς της Αεροδιαστημικής, της Ασφάλειας, της Άμυνας και των Βιομηχανικών Συνεργασιών. To EFA GROUP απασχολεί συνολικά 170 άτομα, η πλειονότητα των οποίων είναι μηχανικοί & επιστήμονες εξειδικευμένοι στον τομέα τους. To GROUP έχει 4 γραφεία διεθνώς, Ελλάδα, Ελβετία, ΗΑΕ, Σιγκαπούρη για να εξυπηρετεί τους πελάτες του σε 20 χώρες παγκοσμίως. To EFA GROUP περιλαμβάνει τις εταιρίες, EFA VENTURES (Βιομηχανικές Συνεργασίες), SCYTALYS (Σχεδίαση & Ανάπτυξη Αμυντικού Λογισμικού), ES SYSTEMS (Σχεδιασμός Αισθητήρων και IoT), EPICOS (Παγκόσμια B2B Πλατφόρμα Πληροφοριών Άμυνας), UCANDRONE (Μη Στελεχωμένα Συστήματα) και AETHER AERONAUTICS (Εναέριοι Στόχοι).