Εκδήλωση Ε.Ε.Α. στις 29/5: «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Τα συστατικά της επιτυχίας»

15/05/2024, 18:59

Γιατί οι γυναίκες αποφασίζουν πιο δύσκολα να μπουν στον επιχειρηματικό στίβο; Ποια στοιχεία τις κάνουν να ξεχωρίζουν όταν το τολμούν; Ποια είναι τα αντικίνητρα και πώς μπορούν να ξεπεραστούν; Ποιες παρεμβάσεις χρειάζονται για να ενδυναμωθεί η θέση τους στον κόσμο των επιχειρήσεων;

Αυτά είναι κάποια από τα βασικά ερωτήματα θα απαντηθούν στη μεγάλη εκδήλωση με θέμα: «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Τα συστατικά της επιτυχίας» που διοργανώνουν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α. την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στις 17:00 στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Η εκδήλωση θα ανοίξει με ομιλία του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και η Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α. κ. Νάντια Σταυρογιάννη.

Προσκεκλημένοι από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τεχνών θα μιλήσουν για τη θέση της γυναίκας σε βασικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, τα νέα δεδομένα της ψηφιακής εποχής και τον τρόπο που επηρεάζουν το γυναικείο επιχειρείν, αλλά και τον ρόλο των Γυναικών στον Πολιτισμό.

Επισυνάπτονται η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της εκδήλωσης.