Η Mega Brokers ανακοινώνει την στρατηγική εξαγορά της TZORTZIS S.A.

18/06/2024, 19:42
Η Mega Brokers ανακοινώνει την στρατηγική εξαγορά της TZORTZIS S.A.

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Mega Brokers, ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός πράκτορας στην Ελλάδα ενισχύει περαιτέρω την ηγετική της θέση μέσω της στρατηγικής συμφωνίας εξαγοράς της TZORTZIS S.A. Η Mega Brokers απέκτησε το 100% των μετοχών της TZORTZIS S.A. με ιδία κεφάλαια και συνεχίζει τις δραστηριότητες της με μεγάλη ρευστότητα και με μηδενικό δανεισμό.
Αυτή η κίνηση είναι ένα σημαντικό βήμα για τους συνεργάτες μας καθώς θα αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας αλλά και την ενδυνάμωση των σχέσεων των 2 οργανισμών με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.
Ο ενοποιημένος οργανισμός θα έχει περισσότερα από 75 εκατ. καθαρά ασφάλιστρα, 330,000 ιδιώτες ασφαλισμένους, 4,000 επιχειρήσεις, 70 άτομα ανθρώπινο δυναμικό και 1550 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα με διοικητικά γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα.
Οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους για το 2024 και ο Γιάννης Τζώρτζης θα παραμείνει Διευθύνων Σύμβουλος της TZORTZIS S.A. Ο Γιάννης Τζώρτζης θα αναλάβει επίσης ρόλο Αντιπροέδρου (non-executive) στην Mega Brokers με ευθύνη την ανάπτυξη των πωλήσεων στην Περιφέρεια.
Αυτή η εξαγορά αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της εξέλιξης της Mega Brokers και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με οικονομική σταθερότητα και συνέπεια προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.