Ωραίες και διάσημες που «γύρισαν» sex tapes

08/12/2019, 12:28
jasmine-waltz-mandatory3_0jpg

Σκάνδαλο. Μία λέξη που χρησιμοποιείται μόνο για καλό σκοπό στο χώρο της showbiz. Και το πιο άμεσο όχημα για να φτάσει μία διασημότητα ή μία wannabe celebrity στο χώρο των σκανδάλων είναι μία sex tape. Η Pamela Anderson υπήρξε πρωτοπόρος και το παράδειγμά της ακολούθησαν πολλές γυναίκες. Φυσικά υπάρχουν παραδείγματα στα οποία οι ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού βγήκαν στη δημοσιότητα εν αγνοία του, ωστόσο στην τελική κανείς δεν επηρεάστηκε αρνητικά από αυτό. Ξεχωρίσαμε κάποιες περιπτώσεις που σας… ενδιαφέρουν και σας προτρέπουμε να απευθυνθείτε στο Διαδίκτυο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Pamela Anderson

Πρόκειται για τη “βασίλισσα” των sex tapes με 2 διαφορετικές στο “βιογραφικό” της. Η πρώτη αφορά τον τότε σύζυγό της, Tommy Lee, και τον μήνα του μέλιτος, μία 45λεπτη κασέτα η οποία εκλάπη και “ανέβηκε” σε ιστοσελίδα το 1998. Αρχικά προκλήθηκε δικαστική διαμάχη με την εταιρία πορνό που προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια. Μετά από συμβιβασμό, έγινε το μεγαλύτερο hit όλων των εποχών σε αυτήν την κατηγορία. Λίγο νωρίτερα, η Pamela είχε γυρίσει ανάλογης θεματολογίας κασέτα με τον τραγουδιστή Bret Michaels, η οποία διέρρευσε το 1998. Ο τραγουδιστής των Poison μπλόκαρε την προβολή, ωστόσο τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο.

Kim Kardashian

Το video που είχε τραβήξει με τον rapper Ray J είχε πωληθεί τότε στην εταιρία “Vivid” έναντι 1.000.000 δολαρίων, ωστόσο η επιτυχία του οδήγησε την Kardashian σε δικαστικές αίθουσες, ζητώντας ουσιαστικά περισσότερα χρήματα. Επήλθε συμβιβασμός στα 5.000.000 δολάρια και από αυτήν την κασέτα η εντυπωσιακή μελαχρινή απέκτησε υπόσταση στο Hollywood. Η ταινία “Kim Kardashian: Superstar” που περιλαμβάνει στοματικό έρωτα και κανονική πράξη φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ενός αγνώστου ατόμου, το οποίο προσφέρει 30.000.000 δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα. Ο επικεφαλής της “Vivid”, πάντως, αρνήθηκε πως ο μυστηριώδης αγοραστής είναι η ίδια η Kardashian.

Paris Hilton

Το 2004, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, η διάσημη κληρονόμος με τον τότε σύντροφό της, Rick Salomon, πέρασαν μία βραδιά πάθους που περιελάμβανε κάμερα τόσο με νυχτερινή λήψη, όσο και με έγχρωμες εικόνες. Ο Salomon φέρεται να διέρρευσε το υλικό στον τύπο μετά τον χωρισμό τους και η Hilton επιχείρησε αρχικά να μπλοκάρει την προβολή της κασέτας, ωστόσο στη συνέχεια σκέφτηκε επιχειρηματικά κι έδωσε την έγκριση, με αντάλλαγμα ποσοστό επί των εσόδων. Παράλληλα, το “1 Night in Paris” εκτόξευσε την καριέρα της ως celebrity. Λίγο καιρό μετά το sex tape της κυκλοφόρησαν και μερικές γυμνές φωτογραφίες της, μάλλον από υποκλοπή που έγινε στο κινητό της.

Μάθετε εδώ ποιες είναι οι υπόλοιπες δώδεκα σταρ με sex tapes


https://theface.gr/%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1-sex-tapes-%cf%84%cf%89%ce%bd-celebrities/