Πέντε εφαρμογές για να το ρίξεις στο διάβασμα ενώ βρίσκεσαι σε καραντίνα

06/04/2020, 11:10
1

Καραντίνα χωρίς διάβασμα δεν γίνεται, αλλά μπορεί να έχεις ήδη τελειώσει πολλά από τα βιβλία της βιβλιοθήκης σου, οπότε σου μένει μία και μόνη επιλογή, η οποία δεν είναι άλλη από την οθόνη του Android smartphone σου. Το πλήθος των εφαρμογών που θα βρεις διαθέσιμο στο Google Play Store είναι ατελείωτο, οπότε εδώ δίνουμε έμφαση σε μερικές από τις πιο αξιόλογες εφαρμογές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Google Books

Δωρεάν
Link

5 Android apps για να το ρίξεις στο διάβασμα
Η αναφορά στο Google Books μοιάζει αυτονόητη όταν μιλάμε για Android εφαρμογές, καθώς εδώ μπορούμε να βρούμε μεγάλο πλήθος από βιβλία και περιοδικά. Κάθε βιβλίο ποικίλει σε τιμή αγοράς, αλλά σίγουρα είναι πιο φθηνό από την τιμή στο βιβλιοπωλείο. Έχει ωραίο interface η εφαρμογή της Google, ειδικά όσον αφορά στο γύρισμα των σελίδων, ενώ μπορείς να κάνεις και upload των αρχείων που έχεις σε μορφή PDF. Το καλό είναι ότι μπορείς να έχεις σε ένα σημείο συγκεντρωμένα όλα τα βιβλία σου και να το βλέπεις από οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο Internet.

Δείτε τις υπόλοιπες εφαρμογές εδώ:


https://theface.gr/%cf%80%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%af%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9/