Ακραίες θεωρίες συνωμοσίας που τελικά αποδείχτηκαν αληθινές

21/05/2020, 12:48
1

Μας αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας! Χαϊδεύει τα αυτιά μας η υπερβολή και οργώνει το νου το παράδοξο. Γι’ αυτό μας θέλγουν τους περισσότερους οι θεωρίες συνωμοσίας που τις ακούμε σαν παραμύθι, γελάμε κάποιοι θεωρώντας υπερβολή της ιστορίες τους, αλλά πιστεύοντας, πολύ βαθιά μέσα μας, πως είναι αλήθεια, όμως…Όμως το γέλιο παγώνει και η διάθεση από περιπαικτική γίνεται προβληματισμός, όταν αποδειχτεί ότι οι θεωρίες συνωμοσίας ήταν πραγματικά αληθινές. Γι’ αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας θα μιλήσουμε. Για τις θεωρίες που ακούστηκαν υπερβολικές όμως ακουμπούσαν στην αλήθεια.

Δημοσίευμα της εποχής για το μακάβριο πείραμα
Ο τρόμος του «Project Sunshine»

Μετά τη ρίψη των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ άρχισε μια σημαντική έρευνα για τη μέτρηση των επιπτώσεων της πυρηνικής νέργειας στο ανθρώπινο σώμα.

Η συνωμοσία: Η κυβέρνηση κλέβει πτώματα για να κάνει ραδιενεργές δοκιμές.

Η αλήθεια: Η κυβέρνηση έκλεψε μέλη από νεκρούς. Επειδή χρειάζονταν νέους ιστούς, στρατολόγησαν ένα παγκόσμιο δίκτυο πρακτόρων για να βρουν πρόσφατα νεκρά μωρά και παιδιά και στη συνέχεια να πάρουν δείγματα και ακόμη και άκρα – το καθένα συλλέχθηκε χωρίς ειδοποίηση ή άδεια από περισσότερες από 1.500 οικογένειες. Η αλήθεια για την θεωρία του Project Sunshine αποκαλύφθηκε μισό αιώνα μετά κι όμως ακόμα υπάρχουν σκοτεινές πτυχές που δεν έχει πέσει το φως.

Διαβάστε τις υπόλοιπες δέκα θεωρίες εδώ:


https://theface.gr/%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba/