«Μουδιασμένη» η Όλγα Τρέμη – Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη του Μικρούτσικου

24/03/2023, 20:43
«Μουδιασμένη» η Όλγα Τρέμη – Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη του Μικρούτσικου

Η γνωστή δημοσιογράφος δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο ωστόσο είναι «μουδιασμένη»

Σάλο έχει προκαλέσει η πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την ερωτική σχέση που είχε με την Όλγα Τρέμη. Η γνωστή δημοσιογράφος δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο ωστόσο είναι «μουδιασμένη», όπως έκανε γνωστό η Τίνα Μεσσαροπούλου, μέσα από την εκπομπή Happy Day.

«Mίλησα με την Όλγα Τρέμη χθες, με πήρε τηλέφωνο γιατί είχαμε ανταλλάξει ένα μήνυμα την ημέρα που εκδόθηκε η συνέντευξη και βγήκε στη δημοσιότητα. Με πήρε εκείνη τηλέφωνο. Δεν θέλω όμως να μιλήσω γιατί είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση, ούτε εξ ονόματος της Όλγας Τρέμη ούτε έχω και την άδεια να μιλήσω εξ ονόματος της. Το μόνο που θα σας πω είναι αυτό που εξέλαβα εγώ, ως Τίνα, σε μια καθ’ όλα προσωπική κουβέντα και είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό δηλαδή που είμαστε όλοι μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω πως ήταν χαμογελαστή ή χαλαρή. Εγώ που την ξέρω και έχουμε πει με την Όλγα Τρέμη δυο κουβέντες παραπάνω δεν την άκουσα ούτε χαμογελαστή ούτε να διασκεδάζει. Από την άλλη είναι ένας άνθρωπος που έχει δεχθεί κατά καιρούς διάφορα πυρά, γνωρίζει πως είναι όλη αυτή η κατάσταση και είναι σε μια κατάσταση να μη δώσουμε σε όλο αυτό κι άλλη περαιτέρω έκταση» εξήγησε η ίδια.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για τον άγνωστο έρωτα με την Όλγα Τρέμη, όταν εκείνος ήταν φοιτητής και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες σε προσωπικές τους στιγμές. «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της Όλγας» υποστήριξε ο παρουσιαστής, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε πως πίστευε ότι τα έλεγε off the record.