Κατασκευασμένη αθλιότητα

20/11/2018, 12:07
simitis

Στο Μαξίμου οι γνωστοί κατασκευαστές σκανδάλων που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για επικοινωνιακή σπέκουλα αποφάσισαν να διασύρουν ένα εμβληματικό πρόσωπο της Κεντροαριστεράς για να μπορέσουν να λεηλατήσουν τις ψήφους του Κινήματος Αλλαγής. Στην κατεύθυνση αυτή ενεργοποίησαν κάποιους μηχανισμούς για να ανοίξουν τους λογαριασμούς του Κ. Σημίτη, του αδελφού του Σπύρου, καθώς επίσης και των πρώην υπουργών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Ευάγγελου Μαλέσιου. Πρόκειται καθαρά για αθλιότητα που δεν έχει καμία σχέση με τη διερεύνηση του σκανδάλου για το C4i.

Γιατί:
1ον) Οι κινήσεις λογαριασμών του Κ. Σημίτη περιλαμβάνονται στο πόθεν έσχες.

2ον) Ο επίμαχος λογαριασμός των 840.000 ευρώ του Σπύρου Σημίτη στην Εμπορική Τράπεζα που τροφοδοτήθηκε από έμβασμα το οποίο προέρχεται από offshore στις Μπαχάμες ελέγχεται ήδη από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

3ον) Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν μετείχε στο ΚΥΣΕΑ που αποφάσισε την ανάθεση της σύμβασης για το έργο της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων στη SAIC.

4ον) Κατά περίεργο τρόπο, οι αρμόδιες δικαστικές αρχές δεν ζήτησαν το άνοιγμα των λογαριασμών του εκπροσώπου της κοινοπραξίας που πήρε το έργο. Προφανώς κάποιοι παρενέβησαν για να μη στεναχωρήσουν τον Γιωργάκη Παπανδρέου, που κλείνει το μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρεί να φορτώσει το σκάνδαλο στον Κώστα Σημίτη.

5ον) Η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος δεν ζήτησε το άνοιγμα των λογαριασμών δύο κορυφαίων υπουργών του Κ. Καραμανλή που εμπλέκονται άμεσα στη σκανδαλώδη εκτέλεση της σύμβασης που είχε ως αποτέλεσμα να ζημιωθεί το Ελληνικό Δημόσιο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.