Μπάχαλο στο ΟΡΕΝ

13/04/2020, 11:03
1

Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί στο OΡΕΝ. Το χαμηλό βαρομετρικό στην τηλεθέαση, τόσο του ενημερωτικού όσο και του ψυχαγωγικού προγράμματος, προκαλεί κραδασμούς στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Η απομάκρυνση Δημήτρη Μιχαλέλη από τη διεύθυνση ειδήσεων ήταν μόνο η αρχή.
Όπως πληροφορούμαι εγκύρως, έρχεται καταιγίδα αλλαγών σε όλα τα επίπεδα. Αντικαταστάτης του Δημ. Μιχαλέλη δεν έχει βρεθεί.
Στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη συζητούν με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο και τον Νίκο Στραβελάκη, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει στο πρόσωπο που θα αναλάβει τη διεύθυνση του ενημερωτικού τομέα.
Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης απαιτεί απομάκρυνση όλων των στελεχών και νέο πρόγραμμα το φθινόπωρο, προκειμένου να ξεφύγει το κανάλι από τη σημερινή κατάσταση, αφού εμφανίζεται τελευταίο και καταϊδρωμένο σε επίπεδο τηλεθέασης.
Προβληματισμός επικρατεί και με την πορεία του Κυριακάτικου «Έθνους». Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πότε ο Ιβάν Σαββίδης θα ρίχνει εκατομμύρια στον κουβά των μέσων ενημέρωσης, τα οποία είναι δύσκολο να ανακάμψουν.