Αλλαγή στάσης του Μαξίμου απέναντι σε ΜΜΕ και διαπλοκή!

16/08/2021, 08:25
Αλλαγή στάσης του Μαξίμου απέναντι σε ΜΜΕ και διαπλοκή!

Η πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε τη χώρα και προκάλεσε κλυδωνισμούς στον κυβερνητικό ιστό, έδωσε στον πρωθυπουργό μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αξιολογήσει πρόσωπα και να αναθεωρήσει καταστάσεις στα ΜΜΕ τη διαπλοκή.

Ποιος είναι εχθρός και ποιος φίλος. Ποιος στηρίζει και ποιος αποδομεί!

Ποιος βάζει πλάτη και ποιος με την πρώτη ευκαιρία τραβάει το χαλί και κλείνει το μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ!

Η τάση που μέχρι σήμερα επικρατούσε στο Μαξίμου ήταν η διαμόρφωση ισορροπιών, η θέσπιση ίσων όρων και συνθηκών και οι καλές σχέσεις με όλους, χωρίς παρεκκλίσεις και αποκλεισμούς.

Υπό αυτή την έννοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν προχώρησε σε κυνήγι μαγισσών, αποδομώντας και αποκλείοντας ολιγάρχες, διαπλεκόμενους, εκδότες και ΜΜΕ που συνεργάστηκαν ακόμη και ταυτίστηκαν με το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντιθέτως τους αντιμετώπισε όλους με αξιοπρέπεια δείχνοντας στην πράξη μια νέου τύπου διακυβέρνηση.

Ωστόσο στην πράξη αποδείχτηκε με την πρώτη ευκαιρία ότι οι … εχθροί παραμένουν ορκισμένοι, απλώς κρύβονταν, κρατούσαν χαμηλό προφίλ, να μη σηκώσουν σκόνη μέχρι να αισθανθούν οι ίδιοι ισχυροί ή θεωρήσουν ότι για την κυβέρνηση έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Υπό αυτό το πρίσμα ο πρωθυπουργός και το στενό του επιτελείο στο Μαξίμου εμφανίζονται αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουν καταστάσεις και να δώσουν τελεσίγραφα!

Τα ψέματα τελείωσαν… Η ανοχή έχει όριο και εξαντλήθηκε. Ο καθένας τίθεται προ των ευθυνών του. Και επί της ουσίας ουδείς έχει εξασφαλίσει ακαταδίωκτο ή ασυλία απέναντι στους νόμους και τις ανεξάρτητες αρχές!

Η στάση για παράδειγμα που κράτησε το Open του Ιβάν Σαββίδη το οποίο αναδείχτηκε σε κυρίαρχο αντιπολιτευτικό πόλο και μάλιστα μέσα από υπερβολές και κατασκευασμένες ειδήσεις ή … αυθόρμητη αγανάκτηση και εκτόξευση ύβρεων, δεν συνάδει με την αντιμετώπιση που είχε από την κυβέρνηση ο Ρώσσος επιχειρηματίας, μολονότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι υπήρξε προνομιακός συνομιλητής της προηγούμενης κυβέρνησης!

Ως εδώ λοιπόν με τους …αχάριστους, τους εμμονικούς, τα λαμόγια και τους διαπλεκόμενους!

Αλλαγή σελίδας για τουλάχιστον 4 εφημερίδες, 3 μεσαίους ομίλους τύπου καθώς και συγκεκριμένες ιστοσελίδες τουλάχιστον περίεργων ιδιοκτητών…