ΕΡΤ: Από λεπτό σε λεπτό η η κάλυψη και τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΚΙΝ.ΑΛ

02/12/2021, 19:42
ΕΡΤ: Από λεπτό σε λεπτό η η κάλυψη και τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΚΙΝ.ΑΛ

Μάθετε πρώτοι από την ΕΡΤ τα αποτελέσματα από την πρώτη ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.

Η ΕΡΤ1 θα καλύψει λεπτό προς λεπτό, από την ώρα που θα ανοίξουν οι κάλπες έως αργά το βράδυ, ολόκληρη την εκλογική διαδικασία.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου, η Δημόσια Τηλεόραση με τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ1, τα προγραμματισμένα δελτία ειδήσεων, αλλά και με έκτακτα δελτία θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και τα γεγονότα από τα εκλογικά κέντρα στην Αθήνα και σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και τα επιτελεία των έξι υποψηφίων. Τα παρασκήνια, οι πληροφορίες, το κλίμα, καθώς και η ροή των αποτελεσμάτων όταν κλείσουν οι κάλπες μόνο στο πρώτο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Και επειδή οι ειδήσεις δεν σταματούν, τη σκυτάλη θα πάρει στις 23:30 η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει και θα συντονίσει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

Πολιτικοί, επιστήμονες, εκλογικοί αναλυτές, δημοσιογράφοι, καταθέτουν τις απόψεις τους, αποτιμούν τα αποτελέσματα της κάλπης και αναλύουν την επόμενη ημέρα στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά και συνολικότερα τις συνέπειες που θα έχουν οι εκλογές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Συντονιστείτε με την ΕΡΤ1, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 για όλες τις εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής.