Πρώτο το Public φέρνει τις gift cards Netflix!

31/07/2018, 13:25
Landing_Netflix

Το Public, o νούμερο 1 προορισμός τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, φέρνει 1ο στην ελληνική αγορά, τις gift cards Netflix και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη συνδρομή που σας ταιριάζει ή να την κάνετε δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Αν θέλετε και εσείς να μπορείτε να παρακολουθείτε μεγάλη ποικιλία βραβευμένων τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, ντοκιμαντέρ και άλλων, σε χιλιάδες συσκευές (SmartTVs, SmartphonesApple&Android, Consoles, Desktops / Laptops , etc) με σύνδεση στο Internet, τότε ελάτε σε ένα από τα 49 καταστήματα Public και αποκτήστε πρώτοι μια gift card Netflix!

Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε στα Public gift cards των 15€,25€ &50€, διαλέγοντας τη συνδρομή που σας ταιριάζει και απολαμβάνοντας απεριόριστη προβολή περιεχομένου, χωρίς τηλεοπτικά σποτ ήδεσμεύσεις!

Η διαδικασία για να αποκτήσετε την συνδρομή Netflix μέσω των giftcards είναι απλή:


  • ξύνετε ελαφρώς τον κωδικό στην πίσω όψη της κάρτας για να αποκαλυφθεί το PIN σας

  • ενεργοποιείτε την κάρτα στη σελίδα netflix.com/redeem, πληκτρολογώντας το κωδικό σας

  • λαμβάνετε email με επιβεβαίωση του ποσού που έχει πιστωθεί στο λογαριασμό σας

  • παράλληλα, ενημερώνεστε για τη χρονική διάρκεια της συνδρομής, ανάλογα με το πλάνο συνδρομής που έχετε επιλέξει.


Μην αργείτε λοιπόν, οι gift cards του Netflix θα βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα Public και θα σας περιμένουν για να μπορείτε να δείτε μαζί με τους φίλους σας τις αγαπημένες σας σειρές ή για να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο στους cinemaniacs και tv-series maniacs φίλους σας, που θα λατρέψουν!

Ανυπομονείτε για τις πιο πρωτότυπες σειρές και ταινίες του Netflix; Ελάτε στo Public!