Η THEONSENSORS ιδρύει θυγατρική στη Γερμανία

07/03/2019, 16:29
Logo THEON SENSORS-300dpi

Η THEONSENSORS, μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο της Αμυντικής Βιομηχανίας διεθνώς που ειδικεύεται  στην υψηλή τεχνολογία οργάνων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης, μετά τις εξαγωγικές της επιτυχίες στην Ευρώπη, σε χώρες όπως Σουηδία, Ολλανδία, Δανία κλπ και πολύ πρόσφατα στην Ελβετία, ανακοινώνει τη σύσταση της νέας θυγατρικής της στη Γερμανία. Η ίδρυση της Theon DeutschlandGmbH έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες και την έντονη ζήτηση για προϊόντα νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης στη Γερμανία και στις γειτονικές χώρες με στόχο την υποστήριξη και επέκταση μελλοντικών δραστηριοτήτων.

 
«Η ίδρυση της ΤΗΕΟΝ SENSORS στη Γερμανία έρχεται ως αποτέλεσμα πολλών πρόσφατων επιτυχιών της με το γερμανικό στρατό,όπου και προμηθεύει σε μεγάλο βαθμό τις ειδικές δυνάμεις (KSK) και το στρατό με τα όργανα νυχτερινής όρασης» όπως αναφέρει ο Πρόεδρος και Chief Technical Officer της εταιρείας TheonSensors, Θωμάς Ντάκος. «Η Γερμανία αποτελεί βασική αγορά για τη Theon Sensors, για αυτό και στόχο έχουμε να χρησιμοποιήσουμε τα νέα μας γραφεία, για να ενισχύσουμε περαιτέρω την αυξανόμενη παρουσία μας στην Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουμε νέα και προηγμένα προϊόντα στον τομέα της νυχτερινής όρασης, της θερμικής κάμερας και SWIR.»

Η TheonSensors λειτουργεί ήδη στη Γερμανία με δικό της προσωπικό, ενώ επιπλέον επιστημονικό προσωπικό θα ενταχθεί στο δυναμικό  της εταιρίας τους επόμενους μήνες.Επιπλέον, η συνεργασία με τον επιχειρηματικό εταίρο της,JK Defence, στη Γερμανία, θα επεκταθεί και στον τομέα της συντήρησης και υποστήριξης των προϊόντων της ΤΗΕΟΝ, ενώ τις σχετικές με την Αστυνομία δραστηριότητες θα συνεχίσει να τις χειρίζεται η JK Defense. Η έδρα της Theon DeutschlandGmbHβρίσκεται στο Kempen κοντά στο Ντίσελντορφ και είναι στρατηγικά τοποθετημένη για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλους τους πελάτες της στη Γερμανία και τις γειτονικές χώρες.

Η TheonSensors ανήκει στον όμιλο EFAGROUPo  οποίoς αποτελείται από εταιρίες που κατέχουν ηγετική θέση στις διεθνείς αγορές στους τομείς της αεροδιαστημικής, της ασφάλειας, της άμυνας και της βιομηχανικής συνεργασίας.O όμιλος EFAGROUP απασχολεί περισσότερο από 200 υπάλληλους συνολικά και έχει εδραιωθεί σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Στον όμιλοEFAGROUP ανήκουν επίσης η EFA Ventures (Έργα στους τομείς Υποστήριξης Συστημάτων και Βιομηχανικών Συνεργασιών), η SCYTALYS, νέα ονομασία για την ISIHellas(Datalinks, Διαλειτουργικότητα, Συστήματα Διοίκησης & Ελέγχου), η ESSystems(συστήματα αισθητήρων βασισμένων κυρίως σε MEMS και IoT), και η ψηφιακή παγκόσμια B2BinfoπλατφόρμαEpicos για τις βιομηχανίες Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Υψηλής Τεχνολογίας.  Ως εκ τούτου, οι δραστηριότητες όλων των εταιριών του EFA GROUP στη Γερμανία θα υποστηρίζονται και από τη νέα θυγατρική της Theon DeutschlandGmbH.

Η THEON SENSORS είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη κατασκευάστρια εταιρία ηλεκτροπτικών συστημάτων νυχτερινής όρασης που χρησιμοποιούνται για την άμυνα και την ασφάλεια σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η ανάπτυξη και η παραγωγή των συστημάτων γίνεται στην Αθήνα, ενώ οι παγκόσμιες επιχειρηματικές δραστηριότητές της υποστηρίζονται από τρεις θυγατρικές, στη Γερμανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σιγκαπούρη, με εγκαταστάσεις συμπαραγωγής στη Μέση και την Άπω Ανατολή. H TheonSensors είναι μέρος του ομίλου EFAGroup.