Συμβολική επίσκεψη Τσίπρα στο Καστελόριζο

16/04/2018, 10:21
tsipras ypourgiko3

Στο Καστελόριζο θα βρεθεί την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο πρωθυπουργός πρόκειται να μεταβεί στο ακριτικό νησί στο πλαίσιο του περιφερειακού συνεδρίου Νοτίου Αιγαίου, ενώ θα εγκαινιάσει και μια μονάδα αφαλάτωσης στο νησί.

Πέραν της συγκυρίας για τα ελληνοτουρκικά και τα μηνύματα που επιθυμεί να στείλει στην Τουρκία, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην επικείμενη έξοδο από τα μνημόνια, στον τόπο όπου έγινε η ανακοίνωση για την είσοδο της χώρας στα προγράμματα διάσωσης από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Κ. Χατζηδάκης: Στο Καστελόριζο θα στήσουν φιέστες για τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ

Την θέση ότι η κυβέρνηση θα στήσει φιέστες για τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης αναφερόμενος στην αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Καστελόριζο.

«Πάνε να στήσουν κάποιες φιέστες για τους οπαδούς του» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα της ΝΔ.

Στην εκδήλωση του EquiFund τη Δευτέρα

Ο πρωθυπουργός αναμένεται άλλωστε, αύριο Δευτέρα, να παραστεί στην εκδήλωση του EquiFund, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των 9 fund managers που στηρίζονται στο πλαίσιο του EquiFund και νέους επιχειρηματίες που στηρίζονται στο πλαίσιο του JEREMIE και του EquiFund.

Στη συνέχεια, στις 18:00 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε ανοιχτή συζήτηση στο πλαίσιο της εκδήλωσης, με θέμα: «Το όραμα της Ελλάδας για την Καινοτομία».