Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού: Και η προβοκάτσια έχει τα όριά της

09/02/2021, 15:34
Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού: Και η προβοκάτσια έχει τα όριά της

Εξώδικο προς τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη θα αποστείλει η σύζυγος του πρωθυπουργού  Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη απαιτώντας να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για ψευδή ανάρτησή του σχετικά με ταξίδι της στην Αίγυπτο.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει ότι «ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίνας, επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019, συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου! Δηλαδή 16 μήνες πριν!».

Και στην ανακοίνωση προστίθεται: «Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός, εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου».