Ποιοι «καρφώνουν» το Μαξίμου στον Τσίπρα;

25/02/2021, 08:29
Ποιοι «καρφώνουν» το Μαξίμου στον Τσίπρα;

Κυκλοφορεί ευρέως στην πολιτική πιάτσα το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι μέσα από την πρωθυπουργική αυλή με την ευρεία έννοια, παλιά ή νέα δεν έχει σημασία, υπάρχουν πρόσωπα που παίζουν διπλό παιχνίδι και διοχετεύουν στο απέναντι πολιτικό μαγαζί πληροφορίες -για δήθεν δουλειές που γίνονται- κατά το δοκούν!

Οι διπλοί αυτοί πράκτορες, που από τη μια πουλάνε ότι ανήκουν στον κεντρικό μηχανισμό και δύνανται να παρέχουν υπηρεσίες σε τρίτους, ενώ από την άλλη είναι σε ανοιχτή γραμμή με πρόσωπα του κεντρικού πυρήνα της προηγούμενης εξουσίας, έχουν εντοπιστεί και σε μεγάλο βαθμό έχουν απομονωθεί!

Για να καταλαβαίνετε, οι διπλοί πράκτορες μεταφέρουν - όπως θέλουν και όπως τους εξυπηρετεί- πληροφορίες για κυβερνητικές αποφάσεις στον μηχανισμό του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ούτως ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει εσωτερική γνώση σε κρίσιμα θέματα και να τα καταγγείλει ως σκάνδαλα όπου πιθανώς υποκρύπτονται «δουλειές», μέσα από επερωτήσεις ή παρεμβάσεις στην Βουλή!

Ο πρωθυπουργός όπως είναι προφανές έχει γνώση και άποψη επί του θέματος.

Και το χειρίζεται με τον τρόπο που απαιτούν οι περιστάσεις καθώς υπάρχουν ιδιαιτερότητες, λεπτά θέματα που αφορούν την Νεοδημοκρατική οικογένεια!