Α. Πελώνη: Ο Α. Τσίπρας υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας

28/04/2021, 13:36
Α. Πελώνη: Ο Α. Τσίπρας υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας

Ως  υπονομευτή της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη λόγω της δήλωσής του ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να «ξεστοκάρει».  

Η κ. Πελώνη έκανε λόγο για ανευθυνότητα και καταστροφολογία από τον κ. Τσίπρα ενώ είπε ότι «σήμερα ξεπέρασε τον χειρότερο εαυτό του» με αφορμή όσα είπε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Σήμερα, ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του, κάνοντας την αδιανόητη για πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραπάνω δήλωση είπε

Πρόσθεσε δε ότι «είναι η πολλοστή φορά εν μέσω της πανδημίας που ο κ. Τσίπρας αντί να καλέσει σε τήρηση των μέτρων και να συστήσει στους πολίτες να εμβολιαστούν, ψαρεύει στα θολά νερά της καταστροφολογίας».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο κ.Τσίπρας «προσβάλλει τους νέους που ήδη εμβολιάζονται. Και μετατρέπει τον εαυτό του σε αρνητή του μεγαλύτερου διακυβεύματος της εποχής που είναι το χτίσιμο του τείχους ανοσίας». και κατέληξε:

Και κατέληξε: «Ανεύθυνος και πλέον αυταπόδεικτα συνειδητός υπονομευτής της εθνικής προσπάθειας κατά της πανδημίας, το μόνο που δεν είπε καθαρά ο κ. Τσίπρας, είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο».