Δένδιας για Μητσοτάκη: Αμοιβαία εμπιστοσύνη – Με καλύπτει η διαβεβαίωση για «άπλετο φως»

14/11/2022, 13:38
Δένδιας για Μητσοτάκη: Αμοιβαία εμπιστοσύνη – Με καλύπτει η διαβεβαίωση για «άπλετο φως»

Ο υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι τον καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως για τις υποκλοπές

«Η συνεργασία μου με τον πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προσερχόμενος στο Συμβούλιο των αρμόδιων Υπουργών στις Βρυξέλλες.

O υπουργός Εξωτερικών διαμήνυσε ότι τον καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα χυθεί άπλετο φως, όσον αφορά στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, επισήμανε ο κ. Δένδιας.

Ειδικότερα, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας δήλωσε:

«Στο Συμβούλιο σήμερα θα συζητήσουμε για την Ουκρανία, τα Δυτικά Βαλκάνια και την Αφρική, την Κεντρική Αφρική, θέματα εξαιρετικά σημαντικά για την ΕΕ. Θα ήθελα, όμως, επιπλέον να πω ότι η συνεργασία μου με τον Πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη. Έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο. Από εκεί και πέρα, με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως».