Νίκη ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ (3-1)

21/03/2021, 22:50
Νίκη  ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ (3-1)

Ο Ζίβκοβιτς χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ που πέτυχε τα δύο γκολ

Οι γηπεδούχοι χτύπησαν στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων, εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες της ΑΕΚ στις στατικές φάσεις και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζίβκοβιτς που πέτυχε δύο γκολ, έφτασαν στη νίκη.

Με τη συμπλήρωση τριών λεπτών στο ματς ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα εκμεταλλευόμενος τα άλυτα προβλήματα της ΑΕΚ στις στατικές φάσεις. Από εκτέλεση φάουλ ο Ίνγκασον με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι βρήκε τον Ζίβκοβιτς που με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη για το 1-0.

Η ΑΕΚ χωρίς ευκαιρία ουσιαστικά στο ματς και με κάποια ακίνδυνα σουτ από Ολιβέιρα και Σιμάνσκι, κατάφερε να βρει γκολ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Ο Μάνταλος με εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Ολιβέιρα και ο Πορτογάλος πλάσαρε τον Πασχαλάκη για το 1-1 στο 45+3’, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία της Ένωσης στο παιχνίδι.

Αν ο ΠΑΟΚ αιφνιδίασε την ΑΕΚ στο ξεκίνημα του ματς, τί να πει κανείς και για το δεύτερο ημίχρονο. Μόλις στα 17 δευτερόλεπτα ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 2-1 με τον Σφιντέρσκι από γύρισμα του Τζόλη και πήρε το αίμα του πίσω για το γκολ που του ακυρώθηκε στο πρώτο μέρος.

Αυτός που ξεκίνησε τη δουλειά, την τελείωσε κιόλας. Από λάθος του Λόπες, ο Κρμέντσικ βρήκε τον Ζίβκοβιτς στην αντεπίθεση κι εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1 και να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του.

Επόμενη αγωνιστική (4/4):

15:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
17:15 Άρης-Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός