Superleague: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0 και φιέστα τίτλου

12/05/2021, 21:52
Superleague: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0 και φιέστα τίτλου

Με γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 32' ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ απόψε στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης και επέστρεψε στις νίκες, στη διαδικασία των play offs του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο αγώνας είχε ιδιαίτερη σημασία για τους "ερυθρόλευκους", που γιορτάζουντην κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Στη βαθμολογία μία αγωνιστική πριν από το φινάλε ο Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσει 87 πόντους και βρίσκεται στο +23 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όμως ο Κρμέντσικ δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Σα. Στη συνέχεια ο Λύρατζης σούταρε άουτ. Σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος, αφού έχασε με τραυματισμό τον Παπασταθόπουλο που αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον Καμαρά, με τους ερυθρόλευκους να διατηρούν το αρχικό 3-4-3. Στο 32ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Σε κόντρα επίθεση ο Αραμπί τροφοδότησε ωραία τον Μασούρα, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να βρίσκεται ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και πριν απ' τη λήξη του ημιχρόνου είχε ευκαιρία και γι' ακόμη ένα γκολ με τον Ανδρούτσο να σημαδεύει το δοκάρι του Πασχαλάκη στο 39ο λεπτό.

Στο β' ημίχρονο, στο 59' ο Ολυμπιακός είχε και μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με σουτ του Μπρούμα, έπειτα από λάθος του Μιχάι. Στο 71ο λεπτό σημειώθηκε νέα καλή ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους. Ο Φορτούνης σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 84' οι ερυθρόλευκοι είχαν άλλη μία τελική με τον Φορτούνη, ο οποίος πάτησε περιοχή, χωρίς να καταφέρει να αιφνιδιάσει τον Πασχαλάκη. Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε, οι ερυθρόλευκοι κράτησαν το προβάδισμά τους και πανηγύρισαν τη νίκη.