Στη Βιλερμπάν ο Κώστας Αντετοκούνμπο

16/07/2021, 12:42
Στη Βιλερμπάν ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ύψος και αθλητικότητα κοντά στο καλάθι προσθέτει στο ρόστερ της η Βιλερμπάν, καθώς ανακοίνωσε σήμερα (16/7) την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο για δύο χρόνια.

Ο 23χρονος φόργουορντ εντάσσεται στο δυναμικό της γαλλικής ομάδας προερχόμενος από το NBA και τους Λος Άντζελες Λέικερς, με τους οποίους «κατέγραψε» περιορισμένο χρόνο συμμετοχής σε 15 εμφανίσεις κατά την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο.

Τη σεζόν 2019-20 ήταν μέλος της ομάδας των Λέικερς που στέφθηκε πρωταθλήτρια στο NBA, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στην G-League με τους Σάουθ Μπέι Λέικερς.

Υπενθυμίζεται ότι ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο άρχισε να παίζει μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Φιλαθλητικού, ενώ, μετά τη μετακόμιση της οικογένειας στο Μιλγουόκι, πέρασε δύο χρόνια στο κολέγιο και συγκεκριμένα στο Ντέιτον Γιουνιβέρσιτι.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο άρχισε την επαγγελματική καριέρα του τη σεζόν 2018-19, μοιράζοντας το χρόνο ανάμεσα στους Τέξας Λέτζεντς στην G-League και τους Ντάλας Μάβερικς στο NBA, οι οποίοι τον επέλεξαν στο νούμερο 60 του ντραφτ του 2018.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι διεθνής με την εθνική Ελλάδας, την οποία ενίσχυσε στο πρόσφατο προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια, στον Καναδά.