Ελληνικός θρίαμβος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Wrestling

29/09/2021, 12:55
Ελληνικός θρίαμβος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Wrestling

Με ονειρικό τρόπο ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης στην Αμμο στις ηλικιακές κατηγορίες των Εφήβων - Νεανίδων / Παίδων - Κορασίδων, καθώς και η 4η τελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Πάλης στην Αμμο Ανδρών - Γυναικών.

Οι Ελληνες αθλητές μεγαλούργησαν, έφεραν στη χώρα μας πολλά μετάλλια κι έδειξαν ότι όλο το μέλλον τους ανήκει.

Πολύ μεγάλη επιτυχία και παρακαταθήκη για το μέλλον αποτελεί η 2η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη στο ομαδικό Εφήβων. Οι Ελληνες πρωταθλητές απέναντι σε σπουδαίους αθλητές σημείωσαν τεράστιες επιτυχίες.

Στα 70κ. Γυναικών η Αγόρω Παπαβασιλείου πραγματοποίησε νέα αξιοσημείωτη εμφάνιση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Η Γεωργία Γκουγκούδη φόρεσε στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο, διπλασιάζοντας τις επιτυχίες της, μετά το χάλκινο στην Κατερίνη.

Στους Εφηβους, μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό της Κατερίνης ο Αγγελος Κούκλαρης στέφθηκε και Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Ραφαήλ Γκίρνης χάρισε στη χώρα μας ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο. Μετά το χάλκινο... Παγκόσμιο μετάλλιο στην Ολυμπιακό Πάλη, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στην Πάλη στην άμμο.

Ο Άγγελος Αποστολιδης ήταν ο τρίτος πρωταθλητής που ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και μάλιστα στον τελικό σημείωσε μεγάλη ανατροπή, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 και νίκησε με 4-2.

Οι αλλεπάλληλες επιτυχίες όπως είναι φυσικό έφεραν μεγάλη χαρά στο άθλημα της Πάλης και δείχνει την ραγδαία ανάπτυξη της Πάλης στην Αμμο στην Ελλάδα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ