Αλαφούζος στους παίκτες: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε»

09/12/2021, 13:51
Αλαφούζος στους παίκτες: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε»

Άγρια «κατσάδα» από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, άκουσαν οι παίκτες του «τριφυλλιού» στο «Γ. Καλαφάτης» σήμερα το πρωί πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, σε μία κίνηση που δεν... συνηθίζει, πήγε στο προπονητικό κέντρο των «πράσινων» και τα «έψαλλε» στους παίκτες για την κάκιση πορεία της ομάδας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και την 7η θέση, κάνοντας λόγο για «ντροπή» κι τονίζοντας πως «η πόρτα είναι ανοικτή» για όποιον δεν μπορεί ή δεν θέλει.

«Είμαι πολύ θυμώμενος και στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να σας δίνονται όλα τα μέσα και να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Φτάσαμε μετά απ' όλα αυτά να έχετε μέχρι και το θράσος να τσακώνεστε μεταξύ σας ή να σχολιάζει ο ένας τον άλλον. Ναι, κάποια παιχνίδια μπορούν να χαθούν, έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι όμως αδιανόητο να έχουμε αυτή τη βαθμολογική θέση.

Μας έχουν περάσει τα Γιάννινα και ο ΟΦΗ με το 1/4 του μπάτζετ. Ο Άρης στην ουσία είναι έξι βαθμούς μπροστά μας. Είμαστε έβδομοι. Το καταλαβαίνετε; Έβδομοι και γι' αυτό πρέπει να ντρεπόμαστε. Έχετε ένα πολύ καλό προπονητή και μια εξίσου καλή τεχνική ομάδα κι όμως βρίσκεστε σε αυτή τη θέση. Σκεφτείτε πως ακόμα και πέρσι με τα τόσα γνωστά προβλήματα ήμασταν 5οι.

Φέτος ήταν και είναι υποχρέωσή μας να φτάσουμε πολύ ψηλότερα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, παίξτε τουλάχιστον για τον εαυτό σας. Πολλές φορές το πιο σημαντικό κίνητρο είναι αυτό που έχουμε μέσα μας» τόνισε ο Αλαφούζος και κατέληξε στην ομιλία του με ένα «μήνυμα» προς όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού:

«Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να έρθει στα γραφεία να το πει και να φύγει. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Μετά τις γιορτές μπορείτε να αποχωρήσετε, η πόρτα είναι ανοιχτή...».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ