Δήλωση παραμονής στην Παρί από Μπαπέ

04/04/2022, 13:58
Δήλωση παραμονής στην Παρί από Μπαπέ

Ο Γάλλος επιθετικός σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Λοριάν άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα προκαλώντας «πονοκέφαλο» στη Ρεάλ

Το σήριαλ της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ καλά κρατεί. Το ερώτημα αν ο Γάλλος σούπερ σταρ θα μείνει στο Παρίσι και μετά το καλοκαίρι ή θα αποχωρήσει ελεύθερος με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμα δεν έχει απαντηθεί.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Δεν αποτελεί μυστικό ότι το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις με την γαλλική ομάδα έχουν τεθεί σε νέο πλαίσιο. Η τελευταία πρόταση που κατατέθηκε είναι άκρως δελεαστική και έχει βάλει σε σκέψεις τον Μπαπέ.

Αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε μετά το νικηφόρο παιχνίδι ενάντια στη Λοριάν. Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στην εμφατική νίκη της Παρί με 5-1. Σκόραρε δύο φορές ενώ έδωσε και μία ασίστ.

Ο δημοσιογράφος στο φινάλε του αγώνα εκτός από τα του παιχνιδιού τον ρώτησε για το αν έχει πάρει την απόφαση του για το μέλλον του. «Δεν έχω πάρει την επιλογή μου για το μέλλον, όλοι το ξέρουν αυτό. Υπάρχουν νέα στοιχεία και πολλές παραμέτρους. Αν είχα πάρει την απόφασή μου, θα το είχα ανακοινώσει. Αν είναι δυνατόν να παραμείνω στην Παρί; Ναι είναι…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαπέ στο «Prime Video».