ι ύμνοι σκάουτ μεγάλης γερμανικής ομάδας για την 3άδα Χάμες / Χουάνγκ / Εμβιλά – «Δεν υπάρχει σε άλλη Μπιγκφοράτη και είναι 3άδα για μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

13/11/2022, 21:00
ι ύμνοι σκάουτ μεγάλης γερμανικής ομάδας για την 3άδα Χάμες / Χουάνγκ / Εμβιλά – «Δεν υπάρχει σε άλλη Μπιγκφοράτη και είναι 3άδα για μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε την καλύτερή του εμφάνιση κι άξιζε να κερδίσει, μάλιστα με σκορ. Έδωσε δε συνέχεια στις καλές και βελτιωμένες εμφανίσεις του επί Μίτσελ ενώ αυτή την φορά είχε μεγαλύτερη διάρκεια.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που μεταφέρθηκε στην στήλη και αφορούσε τα σχόλια σκάουτ ομάδας της Μπουντεσλίγκα, που έχει δει τον φετινό Ολυμπιακό και Αύγουστο και Σεπτέμβριο και Οκτώβριο ενώ ήταν και στην Λεωφόρο.

Ο Γερμανός σκάουτ, λοιπόν, στον… σχολιασμό του τωρινού Ολυμπιακού στάθηκε σε δύο πράγματα: πρώτον, στο ότι ο κόουτς πήρε σημαντικές / γενναίες αποφάσεις (για κορμό, ρόστερ κλπ). Και δεύτερον στο ότι τριάδα στον άξονα με Εμβιλά – Ιν Μπεομ Χουάνγκ – Χάμες όπως έχει ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία άλλη ομάδα στη Super League! Επισημαίνοντας πως είναι τριάδα για ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πρώτης ταχύτητας και όχι για το ελληνικό!

Όπως είναι αλήθεια βέβαια ότι ο Μίτσελ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» σταμάτησε τα πειράματα στο… τέρμα, καθιέρωσε τους Σωκράτη – Ντόι, βρήκε τους 3+1 χαφ που μπορούν να του δώσουν ακόμη και το πρωτάθλημα (Χάμες, Χουάνγκ, Εμβιλά + Μπιέλ) και έχει πλέον ξεκαθαρίσει ποιο είναι το σχήμα και ποιες οι δυάδες σε κάθε θέση, πάνω στα οποία δουλεύει και βελτιώνει τους «ερυθρόλευκους»!

Και το σημαντικότερο: Γίνεται έτσι πλέον ξεκάθαρο –και πιο… εύκολο– πού αυτός ο Ολυμπιακός του Μίτσελ πρέπει να ενισχυθεί τον Γενάρη…