Ο Prem watsa και τα νέα χρώματα της Eurobank

30/09/2021, 10:17
Ο Prem watsa και τα νέα χρώματα της Eurobank

Ο ινδοκαναδός επενδυτής κ. Prem Watsa o oποίος έχει επενδύσει στην Eurobank από την περίοδο διακυβέρνησης του Α. Σαμαρά, έχει γνωρίσει την ελληνική οικονομία από κάθε πλευρά.

Είναι θετικός και εντυπωσιασμένος από την γεωμετρική αντίδραση της ελληνικής οικονομίας και το σχήμα V που σχηματίζεται.

Και στις συναντήσεις του με τον διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος τον υπουργό Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος καθώς η Eurobank ηγείται στον τραπεζικό τομέα, από πλευράς αποτελεσμάτων και κεφαλαιοποίησης.

Στις συναντήσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό είχε μαζί του τους στενούς συνεργάτες, δηλαδή τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank κ. Φ. Καραβία, τον ceo της Grivalia κ. Γ. Χρυσικό και τον ceo της Eurolife κ. Α. Σαρρηγεωργίου.

Στην ομιλία του στην τράπεζα, όπως κάθε φορά δεν αποκάλυψε την στρατηγική, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν έχει περάσει απαρατήρητο ότι, τα χρώματα της Τράπεζας “σκούρυναν”.

Από τα γνωστά χρώματα μπλε και κόκκινο, στα καταστήματα κυριαρχούν δυο πιο σκούρα χρώματα και το λογότυπο Eurobank βρίσκεται με νέα γραμματοσειρά στα λευκά. Aκόμα και οι λεπτομέρειες λένε πολλά για την μελλοντική στρατηγική.