ΤΑΙΠΕΔ: Τι συμβαίνει με τις ιδιωτικοποιήσεις που δεν έχουν κλείσει;

10/12/2021, 10:39
ΤΑΙΠΕΔ: Τι συμβαίνει με τις ιδιωτικοποιήσεις που δεν έχουν κλείσει;

Έχει συνειδητοποιήσει κανείς εκεί στην ΕΕΣΥΠ ότι, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο υπεύθυνος διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Δ. Πολίτης έχει παραβιάσει κάθε έννοια εμπιστευτικότητας με τις αναφορές του σε επενδύσεις.

Διότι όταν συνομιλείς με επενδυτές το πρώτο πράγμα είναι η τήρηση της εχεμύθειας.

Πρώτα λοιπόν έγινε η αναφορά σε επένδυση για τις επεκτάσεις στην Αττική οδό για την οποία το ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με τον κ. Πολίτη θα λάβει προσφορά – ρεκόρ, ενώ την περασμένη εβδομάδα έκανε αναφορά για προσφορά σε ακίνητο – έκπληξη στην Αττική.

Οι αναφορές γίνονται μόνο όταν οι δουλειές είναι κλεισμένες και έχουν πέσει οι υπογραφές. Όπως είναι γνωστό σ ΄ όλο τον κόσμο οι επενδυτές πριν αποκτήσουν ένα περιουσιακό στοιχείο ούτε αναφορές κάνουν ενώ τις περισσότερες φορές υπογράφουν και συμβάσεις εμπιστευτικότητας. Εκτός και αν είναι άγνωστα αυτά τα θέματα στον πρώην τραπεζίτη της EFG και της Credit suisse,

διότι και εκεί διαχειριζόταν τα κεφάλαια πελατών με υψηλά εισοδήματα. Μήπως ραπόρταρε και κοινοποιούσε παντού ποιοί είχαν τα χρήματα τους στις τράπεζες ; Εκτός απο το άγχος που βγαίνει για να εμφανιστεί αποτέλεσμα μ αυτές τις αναφορές ενδέχεται να προκύψουν και τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα.